Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, lassú csók nõnek nõvel lehet csak kíváncsiságból?
Hozzáteszem: Kettesben történt, tehát nem egy buliban "provokálásképp". Kb. 20 percig csókolóztunk, közben õ simogatott is ruhán keresztül.
Ez az alkalom elōtt még sosem volt nõvel.
Õ 40 éves, én 30.
Az érdekelne, hogy aki csak " kíváncsiságból" kap az alkalomon, az ilyen sok ideig csókolózik és ölelgeti a másikat?! Mert amikor én kíváncsi voltam, hogy pasival milyen csókolózni, akkor az a csók kb. 5 mp-ig tartott számomra és utána nem is akartam megint... És nem sóhajtoztam közben, nem simogattam közben...
Érdekelnek a vélemények a kérdéssel kapcsolatban!
lehet kíváncsiság.
nincs meghatározva:a hossza,sebessége,stb...bár a simiből többre következtetnék.
A partnerednél is több volt az a húsz perc, mint kíváncsiság. Még akkor is, ha azt írod, hogy nem volt még nővel. Lehet, szeretett volna többet is, csak valamiért kihagytátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!