Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sok lány miért szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért szeretne magának meleg barátot?

Figyelt kérdés

2019. dec. 27. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Cukik, kedvesek, lehet velük ruhákról és fiúkról beszélgetni, és nem akarnak megdugni.
2019. dec. 27. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meleg havert szeretnének, nem úgy barátot. Ahogy az #1-es is leírta, nem intrikusak mint a barátnők, nem féltékenyek, s nem akarja megdugni őket mint egy haversrác.
2019. dec. 27. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert lenne egy olyan férfi az életemben, aki nem akar lépten-nyomon megkettyinteni. Ne tudd meg, mennyire felemelő érzés, hogy ha véletlenül megemlíted az új szexi fehérneműd, nem áll a dákó, hanem kis kacagás után mehet tovább a beszélgetés. (Például).
2019. dec. 28. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint mert biszexuális vagyok, és szeretek szintén lgbtq emberekkel barátkozni, és “legbiztonságosabbak” a meleg pasik ha csak barátkozásról van szó , mert a melegek aztán tuti nem akarnak semmi többet barátkozásnál.

És akiket eddig ismerek meleg fiúkat, azokat nagyon kedvelem. Leszbikus, biszex lányok is eddig mind szimpatikusak voltak, de nekik vagy megtetszettem eddig, vagy nekem tetszettek meg, vagy mind2.

2019. dec. 28. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!