Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk ha 1 évig be lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha 1 évig be lennétek zárva egy szigetre és nem lenne nő a szigeten, csak fiú, akkor képesek lennétek fiúval lenni?

Figyelt kérdés

Szóval megdugnátok e egy fiút vagy inkább csak kiveritek 1 évig?

23/F

2019. dec. 27. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Hetero vagyok,előbb kötném fel magam egy fűszálra minthogy

bu..zi legyek (már a gondolatátol is elfog az ok.ádás)

2019. dec. 27. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Induljunk csak ki a férfi börtönökből.. hierarchia meg dominancia a szigeten is biztos lenne.
2019. dec. 27. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem, hetero vagyok. Marad a zsebhoki de akkor se fogok önszántamból pasival szexelni.
2019. dec. 27. 10:04
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Közös hokiban meg orálban biztos benne lennék, de a seggemet nem ajánlanám fel.
2019. dec. 27. 10:35
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Biztos hogy nem alapból ha azt vesszük sok olyan fiú van aki 1 évig nem sexel csak kiveri ettől még nem lesz homár.
2019. dec. 27. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
simán jobb ,mint magamba maszti
2019. dec. 27. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Aki hetero az 5 évig is "kibírná", aki biszex, vagy meleg és tetszik neki a másik pasi az meg 5 percet nem várna.
2019. dec. 27. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

Aki tiszta hetero annak nem kell szigetre zárva sem lennie ahoz, hogy ne fanyalodjon embertársára. Sokan vannak akik évekig recskáznak mert nem jutnak nőhöz és elvannak.

Akinek van homo hajlama netalán teljesen homo, az sem feltétlen fog szexuálisan közeledni a szigeten vele levő másik férfihoz ha nem vonzó számára.

2019. dec. 27. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem erre a kérdésre nem lehet releváns választ adni, hiszen egyikőnk sem volt ilyen helyzetben, a magány sok mindent ki tud hozni az emberből. De egy év két heteronak biztos nem elég, mivel a társadalmunk úgy belénk veri, hogy egy másik fiúval lenni az szégyen és megalázó, hogy biztos hogy egyeseknél 20-30 év sem lenne elegendő. Viszont, ha két fiú kiskorától kezdve egy szigeten nevelkedne, előbb vagy utóbb úgyis felfedeznék egymás örömeit, attól függetlenül, hogy alap esetben milyen identitásúak lennének. Hiszen nekik azt nem mondja senki, hogy az rossz vagy megalázó. Legalábbis én így gondolom.
2019. dec. 28. 01:39
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Forditott helyzetben b...ként egy csapat csaj közt inkább a tengerbe vetném magam mint h hozzájuk érjek. Szóval szerintem azzal a nemmel lefeküdni akihez az ember nem vonzódik nem lenne elég kényszerítő hogy egy szigeten vannak összezárva.
2019. dec. 28. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!