Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok, ha csókolóztam legjobb barátommal?
Tehát az utóbbi egy évben nagyon egymáshoz nőttünk, nincsenek egymás előtt titkaink, de mindig is tudtam hogy valami más vele kapcsolatban, lényeg hogy buliztunk, részegek voltunk de mindketten tudtuk a világunkat és döntöttem előző nap hogy elmondom neki hogy szeretem őt persze barátként, de kicsit többként is, majd külön hívtam a többiektől hogy ezt megbeszéljem vele és mikor a mondandóm végére értem lesmárolt engem és én belementem, kb 1 percig voltunk így közben rám markolt és én is rá elkapott minket kicsit a hév. Ami amúgy egész izgató volt ahogy neki is mert láttam duzzadni. A vicc hogy mindkettőnknek van barátnőnk egyikünk se szűz de ő is és énis folytattuk a csókot.
Mindig is nő párti voltam de hiányzik az az érzés meg nem is mi vagyok valójában?
Egy 100% heteronak csatak részegen sem jut eszébe smárolni a barátjával.
Minimum biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!