Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzvesztiták és crossdresserek végül mindig pasik mellett kötnek ki vagy van, akinek barátnője, felesége lesz?
Figyelt kérdés
Mindenki tapasztalatát, véleményét szívesen várom: nők, lányok, pasik, crossdresserek2019. dec. 19. 15:48
11/22 anonim válasza:
szerintem a lányok sokkal nyitottabbak egy (heteró) cross-dresser fiú felé, mint fordítva. cross-dresser lányként mondom
12/22 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, remélem tényleg így van. :)
2019. dec. 19. 19:46
13/22 anonim válasza:
cross-dresser vagyok és van barátnőm.
14/22 A kérdező kommentje:
Akkor vannak ilyen rendes lányok és szerencsés srácok. :)
2019. dec. 20. 00:01
15/22 anonim válasza:
Én crossdresser vagyok (főképp részleges, mivel ritkán öltözöm át teljesen, viszont magassarkút minden nap viselek) és van barátnőm. A nőket szeretem. Maga a crossdressing az én esetemben inkább fétis, mintsem a saját nememhez vonzódás. Férfival nem tudnám elképzelni. Egyszerűen csak jól esik olyan ruhadarabokat is viselni, amit általában nők szoktak. Ők is azt csinálják, akkor mi mért nem?... Szóval engem ne ítéljen el senki se, pláne nem nők... Amikor elmondtam a barátnőmnek, elsőre kicsit sok volt neki, ezért pl előtte sosem öltözöm be. De cipőt és szoknyát viselhetek előtte. Most már teljesen természetes ez otthon. Nyitottnak kell lenni. Amúgy tapasztalatom szerint a crossdresserek 95 %-a heteró. Bármit is mondtok... (én nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nekem ez van...)
16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon sok a hetero crossdresser, csak nagyon nehéz olyan nőt találni, akinek ez tetszik, aki ezt párkapcsolatban is abszolút elfogadja.
2019. dec. 20. 09:05
17/22 anonim válasza:
A 8-as vagyok. nem értem a O%-ot. Másként nem tudom megfogalmazni. Amikor beöltözöm, azt élem át hogy NŐ vagyok, de nem vágyom férfire! Hogy kellett volna megfogalmaznom azokat a kavargó érzéseket ami bennem van? :-(
18/22 anonim válasza:
Mért gondolod? Ismerek olyan cd.-t akik eggyüt élnek.
A cd, nem mind passziv.
19/22 anonim válasza:
Biszex lányként egyáltalán nem lenne baj számomra ez
20/22 anonim válasza:
#8, #17
Ne csodálkozz a 0%-on! A #8as válaszod utolsó mondata elég értelmezhetetlen. "Maradok leszbi."
Magyarázd már el ezt, légy szíves, 39 éves férfi létedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!