Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 22 éves házas nő vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves házas nő vagyok, miért vágyok arra, hogy egy jó lelkű, aranyos lánnyal -beszélgessek, majd kielégítsük egymást?

Figyelt kérdés
Nagyon érzelmes,szeretettel teli ember vagyok,vannak vágyaim,olyanok amit a férjem nem ért,és nem érez át.. Néha elfog egy ilyen,és igen elsirom magam,mert hiányzik az az érzés az életemből egy megértő tekintet,egy őszinte mosoly,egy jó és tiszta lelkű ember..Nem hinném hogy baj van velem,de már nem hiszek igazán a férfiakban..

2019. dec. 18. 12:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A szülő -városomba van a munka helyem,a jelenlegi -városomtól 20 km.. oda költöznénk
2019. dec. 18. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá kérdező. Ebben a házasságban csak tönkremész.
2019. dec. 19. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:
35%

Mindenki vágyik a szeretetre, de ezt néha az elménk rosszul dolgozza fel, ha nem találja-kapja meg.

Isten a szeretet keresd Őt és boldog leszel a párod mellet is. Valamint beszélgess erről a férjednek, mert az sosem jó, ha magadban tartod és csak őröl.

2019. dec. 19. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez már sajnos sosem lesz jó házasság a férjeddel, nem leszel így boldog. Válj el, ne mérgezd magad tovább.
2019. dec. 21. 23:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudok vele beszélgetni ilyen dolgokról, ő nem érti mi a lényeg, vagyis hogy én mit érzek,mit szeretnék.. Ő eléggé befásult,nem szokott magába nézni,nem érti a lelket... Hiszek Istenbe,de annyira ebbe ne.menjünk bele,én csak úgy élek , hogy jó ember legyek,és ne okozzak másnak fájdalmat.. Sőt.. Ha kell,kiállok másokért is.. Tehát lelkileg helyen vagyok,de néha kezdem elveszíteni önmagam mellette :/ csak attól félek hogy olyanná valók mint ő,mert már sok mindent elveszítettem magamból
2019. dec. 21. 23:26
 16/18 A kérdező kommentje:
De sokan mondják hogy "senki sem jobb" meg ilyenek,én meg elég gyorsan elköteleztem magam mellette,nehéz a sok álmot,a sok terveket itt hagyni,engem minden apró dolog nagyon megvisel..
2019. dec. 21. 23:28
 17/18 zol56 ***** válasza:
100%

de már nem hiszek igazán a férfiakban..

22 évesen már nem hiszel...

Ha nőre vágysz éld meg, de ne azzal hitegesd magad hogy mert a csúnya férfiak elbántak veled. Vannak normális pasik és hülyék. Ugyanúgy csajokban is. Ha a barátnőm megcsal nem fogok pasikra ácsingózni hogy ők tudják mi kell nekem. Mert nincs ilyen indittatásom. Ettől nem fogok férfiakhoz vonzódni. Amúgy ha megnézed a gyk-en az össues vonzódom a saját nememhez de nem vagyok homokos vagy leszbi a 20-on éves korosztályból van. Nem mind de túlnyomó többségben. Nagyon fiatalon már mindent tudunk a szexről. Anál gruppen elefánt vakond minden jöhet mert ilyen szabados a világ. Megtehetem.

Aztán persze amikor jön a komolyabb korszak akkor jön a dilemma nem tudom fiu vagyok vagy lány. Nem tudom melyik nemhez vonzódom. Egyáltalán éljek vagy sem. Ez egy sor lelki deformáció amit vagy elfogadsz vagy nem. De létezik. Ne értsd félre ezek a mondatok nem ellened irányulnak. De Te választod az utat merre tovább. És ahogy élni fogsz azt fogod továbbadni a gyermekeidnek.

2019. dec. 22. 09:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legfontossabb a boldogság.. nem érdemes ilyen házasságban maradni.. Remélem rendbe jön minden :)
2021. márc. 9. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!