Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is gondokodik rajta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondokodik rajta, hogy kipróbálná fiúval? 29/f

Figyelt kérdés

Igazabol mindig is erdekelt a dolog, de eddig nem jutottam el odaig, hogy kiprobaljam fiuval. Nem hinnem, hogy meleg vagyok, sot felesegem van :)

Nezegetem a fizetos lehetosegeket is, de valhogy az nem erdekel annyira. Szinten kezdovel lenne erdekes. Mas is fantazial ilyesmirol?

2019. nov. 12. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

30/F

2019. nov. 12. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Max shemale-el.
2019. nov. 12. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is gondolkodom egy ideje, szintén kezdővel.
2019. nov. 13. 13:02
 14/16 ftf1983 ***** válasza:
100%

Srácok!

Nem gondolkodni kell, hanem cselekedni. Millió lehetőség van a mai világban ahol tudtok nektek tetsző partnert találni. Én, mint gyakorló meleg azt tanácsolom, hogy ne kezdőt keressetek, hanem tapasztaltat, aki tudja mit hogy kell és segít. Én több kezdő meleget, biszexet, "heteró" avattam már be, szóval tudom miről beszélek.

2019. nov. 14. 10:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Van itt olyan, aki pesti es szinten erdeklodik a tema irant?

....ez megteszi kezdemenyezesnek? :) jahhh es 20-30 ev kozti ;)

2019. nov. 15. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
sokáig én is agyaltam hogy megtegyem e aztán jött egy lehetőség és ma már nem bánom hogy megtettem nagyon élveztem nem éreztem b....nak .
2019. nov. 20. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!