Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is gondokodik rajta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondokodik rajta, hogy kipróbálná fiúval? 29/f

Figyelt kérdés

Igazabol mindig is erdekelt a dolog, de eddig nem jutottam el odaig, hogy kiprobaljam fiuval. Nem hinnem, hogy meleg vagyok, sot felesegem van :)

Nezegetem a fizetos lehetosegeket is, de valhogy az nem erdekel annyira. Szinten kezdovel lenne erdekes. Mas is fantazial ilyesmirol?

2019. nov. 12. 18:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

én igen

26 f

2019. nov. 12. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is
2019. nov. 12. 18:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Es ti miert nem jutottatok meg el a kiprobalasig?
2019. nov. 12. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Így voltam én is aztán kipróbáltam
2019. nov. 12. 18:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresgéltem nagyon.
2019. nov. 12. 18:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Es nem bantad meg?
2019. nov. 12. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem keresgéltem?
2019. nov. 12. 18:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én éveken át gondolkodtam rajta, mire sikerült összeszedni a bátorságot, hogy kipróbáljam. Kezdő helyett szerintem inkább egy tapasztalt partnert érdemes keresni, aki hajlandó türelmesen és megértően bevezetni ezekbe a számodra teljesen új dolgokba.
2019. nov. 12. 18:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi az amiről úgy gondolod, hogy visszatart?

Ha érzel magadban kedvet hozzá, nyugodtan keress egy hasonló beállítottságú férfit. Amint látod interneten nagson sokan vannak, akik ugyanazt keresik, amit te.

Az pedig, hogy megbánnád-e...Először is, senki nem kényszeríthet semmire. Persze ismerd meg minél jobbat a kiválasztott férfit. Mondd el neki őszintén, hogy kíváncsi vagy,de nem vagy biztos magadban. Lehet, hogy még az aktus előtt le fogsz állni, lehet az aktus közepén. Ha neki is első férfi-élménye vagy(inkább azt javaslom), akkor simán meg fogja érteni, még örülni is fog, hogy rajta sincs akkor nyomás. Másrészt pedig hozzáállás kérdése. Ha úgy állsz hozzá, hogy "jajj megcsókoktam egy fiút, úristen meleg vagyok, vége az életemnek", az rossz:D Ha nem is olyan lesz mint amire számítassz, hát, legalább volt ilyen élményed is, nem kell beleroskodni:D

2019. nov. 12. 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodás a tett halála. Régi bölcsesség, de nagyon igaz.

Ismerkedni kell, de megbízhatóval, ez pedig nem egy - két nap alatt derul ki.

Amikor megvan a szimpátia,akkor találkozni kell, nem halogatni. Kissé megilletődött ilyenkor az ember, de egy biztató mosoly, vagy nyugodt, segítő beszélgetés csodákat tesz.

Amikor pedig először érzed, hogy jó, ha egy férfi simogat meg, vagy vetkőztet, akkor már nincs gond,sem lelkiismereti probléma.

Első lépést kell csak megtenni, a többit az élet hozza.

De bármi is alakul, mindenből tanulni lehet és kell. Élvezni is a helyzetet.

2019. nov. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!