Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bandi1398 kérdése:
Fiatal vagy nem?
Figyelt kérdés
Most főleg az olyan 40-50-es biszex vagy biszex vágyakkal rendelkező férfiakat kérdezem. Ti inkább a fiatalabb partnert szeretitek vagy a veletek egykorút?2019. nov. 10. 16:45
1/8 anonim válasza:
Én 16f vagyok es hát pont ilyen partnerre vágyom engem is erdekelne h bejönnék e nekeik...
3/8 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy,csak a farka érdekel.
4/8 anonim válasza:
Mikor 18 éves voltam,egy 43 éves férfi volt aki bevezetett.Pedig ő volt a passzív..
Most már 50 vagyok, de csak a fiatalok találnak meg mindig, és fiatalabb partnereim voltak mindig. Igaz, nem alkalmi,, hanem tartósabb haverság volt.
Az utolsó, akivel haverok voltunk,korai huszonéves volt, amikor összejöttunk, és 5 évig voltunk egyutt.
5/8 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok. A fiatalabbak jönnek be, olyan 24-25 éves korig.
6/8 anonim válasza:
34 vok és a 17 éves haverommal szoktuk...
7/8 anonim válasza:
46 vagyok és imádom a fiatal popsikat!
8/8 anonim válasza:
Én 47 vagyok és nekem mindegy lenne, hogy fiatal vagy velem egykorú. (szintén Szeged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!