Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kiverni a farkam úgy, hogy egy másik farok van bennem. Ilyenre lehet találni partnert?
Figyelt kérdés
Tehát nem lenne szex (elvileg, aztán ki tudja...). Szeretem, ha valami nyomja a fenekem, miközben kiverem, általában dezodoros flakonra szoktam ülni, de nem csúszik belém, csak a legvége nyomul kicsit be. És izgat, milyen lenne, ha egy valódi farok lenne bennem, miközben kiverem magamnak.2019. okt. 25. 19:14
1/8 anonim válasza:
Ha nem jön össze a valódi, akkor vegyél dildót.
2/8 anonymousreview60 válasza:
Mennyire érzed realisztikusnak, hogy egy férfinál eléred, hogy erekciója legyen, a farkát az ánuszodba tolja, és ne akarjon megdugni? 😱
Vegyél dildót, és egy flakon síkosítót. Élvezni fogod. Én azt teszem.
3/8 anonim válasza:
Azt akarod hogy benyomjam, de ne mozgassam ha jól értem.
4/8 anonim válasza:
Érdekes megközelítés, szerinted az nem szex ha "csak" bedugják és nem mozognak, hát akkor mi?
Egyébként találsz ilyenre partnert - melegbárok, meleg szaunák, rómeo.
6/8 anonim válasza:
Nyomja csak be. Úgy is el lehet élvezni, hogy a farkadhoz sem nyúlsz😉
7/8 anonim válasza:
Itt,találsz jelent kezőt bőven.De én tövig szoktam nyomni
Van aki rötön elsűl,üvőltve, kéz nélkűl.
8/8 anonim válasza:
Ha akarod én benne vagyok de engem is élveztess el vhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!