Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként más is kívánja a titkos szexkapcsolatot a saját nemével? Nem hagy nyugodni a gondolat.
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 11:43
21/32 Bandi1398 válasza:
22 éves passzív bi srác vagyok. Engem érdekelne egy idősebb akár kapcsolatban élő partner.
22/32 anonim válasza:
Igen én is hasonló cipőben járok izgatnak az ilyen dolgok 😄😄örömmel várom tórténeteiteket akár privibe 😁😁😁
23/32 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés, de mit lehet tudni, engem is izgatna egy ilyen kapcsolat.50s ffi.
24/32 anonim válasza:
Nagyon sokan vagyunk ezzel így, többen mint sokan gondolnák. Kicsit problémásabb, ha csak titokban lehet ismerkedni, de lemondani róla nem lehet.
25/32 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, es nem bántam meg, de csak orálszexig mentem el. Azt is csak én csináltam. A farkamat meghagyom a lányoknak. Engem viszont izgat a farok. De csak az. Maga a férfi nem. Pl. nem tudnék csókolózni egy férfival. Jelenleg is keresek erre partnert. Valaki? 38F Bp.
26/32 anonim válasza:
Hát azért van az a helyzet pillanat, amikor a méhkasba is bedugnád, ha tudod hogy elsül benne! :)
27/32 anonim válasza:
Engem is az utóbbi időben kezd izgatni a dolog. Feleség, gyerekek vannak, de most mégis el kezdett izgatni a saját nemem. Kicsit tartok tőle, de mégis valamiért vonz és izgat. Sőt, az is megfordult már a fantáziámban, hogy milyen lenne párhoz csatlakozni... 50-es ffi vagyok Bp. vonzáskörzetéből, ha van kedved írni...
28/32 anonim válasza:
Én is. Egyedül a betegségektől félek, de kívánom.
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Némileg megnyugodtam hogy nem csak én vagyok így ezzel:)))
Ha lesz partnerem nem fogok hezitálni :)))
2022. jan. 18. 14:00
30/32 anonim válasza:
Nós családos férfi vagyok . Barátnóm már volt pár a feleségem mellett , de férfival még nem volt dolgom . Ugyanugy , mint sok más férfitársam sokat gondoltam már egy kölcsönös , vagy akár egyoldalu cumizásra .Nem tul esélyes , hogy összejön , de már sokszor masztiztam ugy , hogy egy szép farkot nézem , és elképzeltem , amint kielégitem szájjal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!