Hogy lehetne egy szakdolgozatot saját gondolatokkal megírni?
Figyelt kérdés
Mivel minden információt szakirodalmakból és disszertációkból, mások munkáiból gyűjtök, így hol van a határ a plágium és a saját gondolat között? Nem értem...2019. febr. 28. 15:25
1/3 anonim válasza:
Egy szakdolgozat jó esetben teljesen új szemszögből közelít meg egy dolgot. Így felépítesz egy vázlatot, és ahoz keresel információkat. Nem emelsz át fejezezeket, csak amire szükséged van, és az is új összefüggéseket leírva. Na meg az ember nem csak magyar nyelvű szakirodalmat hasznàl, a fordítás meg nem plágium.
2/3 anonim válasza:
Használd a másét! Hidd el sokkal jobb mint a tiéd! És már be van járatva.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 azóta már rég leadtam, 5-ös lett, 2 éve a diplomát is átvettem :D Amúgy a szakdolgozatírásról azóta is az a véleményem, hogy egy értelmetlen kínzás a hallgatóktól…
2022. jan. 28. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!