Szakdolgozatot meg lehet csinálni egy félévben is, ha a mintatanterv szerint az utolsó 2 félévre van kiírva?
Figyelt kérdés
Nem találok semmi szabad szakdolgozat témát amivel tudnék valamit kezdeni, gondoltam akkor majd megcsinálnám utolsó félévben, úgysincs akkor már kb semmi tantárgy amivel szórakozni kell év közben2019. febr. 8. 11:31
1/2 anonim válasza:
Nekünk is két féléves a szakdoga. Úgy hallottam, hogy meglehet beszélni az egyetemmel, hogy egyszerre vegyük fel a kettőt, és egy félévben letudni, de ez ügyben az egyetemed felé érdeklődj. Amúgy ugyan ebben a helyzetben vagyok, de én azt javaslom, hogy ne halogasd
2/2 anonim válasza:
Nem. Azért két féléves, hogy ellenőrizni tudják az előrehaladásodat. De általában az első félévben csak aláíratni szokták a tanegységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!