Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van köztetek olyan aki képes a saját farkát lesz. Ni?
Párszor próbáltam,de még nem sikerült.
De jogázok, lehet majd sikerülni fog
Utolsó
Priviben leírnád hogy csinálod?
En kozepiskolás koromban csinálgattam. Kb 3 éve volt vagy 4.
A makkomat be tudtam kapni,de oly annyira osszeszorult a nyakam es az allkapcsom kozotti resz,hogy alig tudtam levegőt venni és az érzés sem volt annyira jó emiatt. Nagyon király dolog az,hogy tudod,bármikor bekaphatja valaki a farkad (azaz ugye te saját magad).
De abbahagytam,mert sajna egyetlen rossz mozdulat vagy túlhúzod magadat a farok irányába és elroppan a gerinced,majd örökre béna maradsz. Na meg elég kínos lenne,ha úgy találnának meg mentők téged.
#5 vagyok.
Már oda jutottam,hogy abbahagytam,de inkább másnak csinálom,majd ő csinálja nekem. :)
Én képes vagyok rá és napi szinten szopom magam.
Mivel szinte mindig így masztizok, ezért a napi egy önszopás nálam mindig megvan, van amikor napi 2 is. :) Imádom leszopni a farkam, nagyon jó érzés, isteni orgazmusom van ilyenkor. :)
Én benne lennék hogy élőben megmutassam neked. Nem te lennél az első lány aki láthatja. Az eddigi barátnőimnek is mindig megmutattam, és mindenkinek tetszett, bejött. :) Volt aki rendszeresen kérte is, hogy csináljam előtte. :)
Én elég könnyen a feléig be tudom kapni magamnak! Alacsony vagyok és nagyon nagy méretem van. Rendszeresen szoktam csinálni!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!