Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányként voltam lányba szerelmes egyszer, akkor úgy kell gondolnom magamra, mint biszexuálisra?
Szerintem az a férfi, aki így gondolkozik, nem lehet túl nyitott, te pedig annak tűnsz, és persze ez nem zárja ki, hogy másban passzolnátok, de nem tudom, hogy működnétek-e együtt. Egyébként szerintem ha nem akarod megosztani ezt a dolgot, akkor nem kell, főleg nem az elején.
Én két lányba voltam szerelmes, és történt már olyan, hogy egy kedves barátnőmmel csókolóztunk, aki amúgy biszex, de nem vagyunk egymásba szerelmesek, meg nem feküdnénk le soha. És nem tagadom meg, hogy csókolózzak lányokkal, de ha a páromat ez zavarná, akkor persze nem csinálnám, és nem lenne hiányérzetem. Én először nem is szoktam ezt mondani, mert nem látom értelmét.
Függ szerintem attól is, hogy mi a pasi indoka a biszexuális nők kizárására, van, aki a valóságban nem sokkal találkozott, így reális képet sem tudott kialakítani fejben róluk (ezért hiheti, hogy mindnek igénye van az egy nővel és egy férfival való párhuzamos hancúrozásra), vagy éppen olyanokat sikerült kifognia, akikre nézve nem volt alaptalan ez a köztudatban élő prekoncepció. Végül is a kérdésemet megválaszoltad azzal, hogy szerinted nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítanom sem ismerkedéskor, sem a saját identitásom keresésekor, köszönöm. Annyiban mondjuk eltérünk, hogy én nem hiszem, hogy képes lennék megcsókolni azt, akire kizárólag barátként tekintek, de ez nem baj.
Mi lenne? Az a lány nem érzelmi alapon érintkezett a másik lánnyal, ellenben pl. velem. Nem pontosan értem, hogy mit szerettél volna mondani ezzel.
"Mert az emberek e szó hallatán olyasvalakire asszociálnak, akit egyenlő mértékben vonz mind a két nem..."
Egy fontos dolgot kihagytál kedves kérdező. Igen, erre asszociálnak az emberek, TÉVESEN. Attól még mert sok ember szerint ezt jelenti ha valaki biszexuális, attól ez még nem így van. A biszexeket mindkét nem érdekli, érzelmileg, romantikusan, vagy mindkettő, az mindegy, ahogy az is hogy ki milyen mértékben vonzódik a két nemhez. Ez nem egy fekete fehér dolog, még ha sok embernek ez ki is veri az ingerküszöbét, hogy nem mindenki egyforma.
Viszont ugyanazt tudom mondani, amit előttem, hogy szerintem se foglalkozz a felcímkézéssel. Nem kell egzisztenciális válságba kerülnöd, amiért beleszerettél egy lányba. Nem látom értelmét hogy te most emiatt azon gondolkozz hogy milyen szóval írd le a szexualitásod. Teljesen mindegy, nem fog semmi változni attól hogy te holnaptól már biszexnek tartod magad vagy még mindig heteronak. Sodródj az árral, és csináld azt amit jónak érzel. Lehet hogy fog még tetszeni lány, lehet hogy leszel még szerelmes lányba, meg az is hogy soha többet. Ha kérdezik csak mondj csak annyit hogy már voltál szerelmes lányba. Ha szeretnéd. És akinek szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!