Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálni csak úgy tudok, ha férfit nézek, de csak nőbe tudok szerelmes lenni, mi a franc ez?
Tehát gyakorlatilag a férfiak teste izgat fel szexuálisan, de nem tudok férfiba szerelmes lenni, csak nőbe. Viszont egy nő, csak akkor vonz testileg, ha szerelmes vagyok belé (és szerelmes lenni csak nőkbe tudok), de úgy igazán, szexuálisan nem vonz, nincs orgazmusom, ha egy nőre gondolok (akkor se, ha arra gondolok, akibe szerelmes vagyok).
Mi a franc ez? Sose lesz így normális kapcsolatom? Tapasztalt már közületek ilyet bárki?
Egyébként csak fiúval volt eddig szexuális tapasztalatom, de nem volt jó, pedig a szerelem megvolt :( Nővel még nem próbáltam, csak fantáziálás szintjén érzem, hogy nem izgat fel szexuálisan úgy igazán.
Nem értem az egészet. Elcseszett lennék?
26N
Nehéz jó tanácsot adni mert lánnyal még nem volt dolgod. Lehet, hogy egy kapcsolat, a szerelem meg a hormonok kicsit a lányok irányába terelik a beállítottságodat.
Senkinek nem szoktam ilyet írni, de ez az a helyzet amikor a pronónézés akár segíthet. Tudom, baromira sokat kell keresned, hogy jót talàlj de szerintem szánj rá egy napot. Engem is inkább a fiúk vonzottak szexuálisan és érzelmileg a lányok, de nyitottabb lettem és azóta már a lányok jóval többször mozgatják meg a fantáziámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!