Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem élvezem az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem az anális szexet? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Passzív biszex vagyok, és voltam férfival is, de mikor belém hatolt, nem éreztem semmit! Ezért vettem dildot hogy azt is kipróbáljam, de azzal se tudtam izgatni a G pontom!

2019. szept. 20. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Hogy mit is meg mi is?

Pls részletezd!

2019. szept. 20. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
G-pontod férfiként? :o A prosztatád keresd meg. A szex fejben dől el, ne várj nettó fizikai stimulustól orgazmust, sok passzív egyébként ingerli közben a farkát is (nem véletlenül).
2019. szept. 20. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
És akkor hogy lettél passzív? Mármint azt hittem az tekinti magát passzívnak aki élvezi ha dugják, és ezálltal vágyik is rá.
2019. szept. 20. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is fejben van a gond, én uni vagyok, és mindig élveztem ha passzív voltam, nagyon is. 4 éve élveztem utoljára a passzív szerepet. De őszintén szólva, nem nagyon volt az elmúlt pár évben normális partnerem, akivel teljes mértékben működött volna a kémia. Az a pár passzív aktus is padláson, erdőben vagy szexbár kabinjában történt, nem ágyban, nyugodt körülmények között. Sajnos el is híztam, így még inkább esélytelen, hogy egy számomra igazán izgató sráccal legyek. Szóval érik bennem a gondolat, hogy eszkorthoz forduljak, hogy felfedezhessem az anális élvezetet ismét, mivel lassan már azt se tudom milyen is az. :)

27F

2019. szept. 20. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az bizsergetően jó érzés amikor rá gondolok,hogy nemsokára egy farok fog lüktetni bennem.
2019. szept. 21. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, és minden alkalommal élveztem, élvezem, ha egy farok lüktet a fenekemben, és lövi tele friss spermával, miközben a prosztatámat izgatja, amitől az én farkam sül el.

Nem mellesleg a nőknek van "G" pontjuk, a férfiaknak prosztatájuk van, amit ha izgatnak, nagyon élvezetes tud lenni.

2019. szept. 22. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kicsike volt a farkinca,vagy a pozitúra nem jó
2019. szept. 24. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!