Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elképzelhetőnek tartanátok, hogy együtt éltek egy sráccal, és a felcsatolhatós mondjuk minden második szexnél előkerül?
Figyelt kérdés
#szex #pénisz #anális #vibrátor #prosztatamasszázs #műpénisz #dildó #farok #szerepcsere #felcsatolható
2019. szept. 15. 15:07
11/15 anonim válasza:
Nálunk szinte mindennapos. Az anál megy oda-vissza.
12/15 anonim válasza:
Az anális szex mért homoszexualitás?
Ez valami téves gondolat társítás.
Szeretek játszani, extra perverz vagyok. Ez mért beteges?
Azzal teszem aki szintén olyan perverz mint én.
Egyébként meg a pasim viseli legtöbb alkalommal a felcsatolhatót, mert nem veszem le az erényövet róla :D
De néha (na jó, nem néha) én is adok neki a felcsatikkal :)
Most lehet lehurrogni. Hajrá!!
13/15 anonim válasza:
Minden másodiknál azért nem, mert van sokszor hogy ismétlünk. De azért havonta 1-2 alkalommal szerepcsere. 36N
14/15 anonim válasza:
Nálunk is megesik néha.
Nem túl gyakran kb. havi 1 alkalom.
Nagyon élvezzük mindketten.
8 éves kapcsolat 37 évesek vagyunk.
A fenék nem csak a melegeké! :)
15/15 anonim válasza:
Minden 2az sok.
De ha engem popsiba akkor én is őt,ez így igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!