Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek egy fiúval, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiúval, vagy lánnyal kellemesebb érzés a szex? 26L

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, szerintem mindkettő nem esetében nagyon kellemes érzés a szex, viszont teljesen más, egyéni is. A fiúkkal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy nekem nagyon tetszik az az érzés, amikor a srác belém hatol. Izgalmas, hogy egy csomó pózban tudunk szeretkezni és nagyon szeretem azt az érzés, amikor orálisan lehet kényeztetni egy srácot. Imádok szopni és szerintem nem is kell annyira finomkodni itt mint egy lánynál, kicsit lehetek gyorsabb és persze átmarkolhatom a férfi péniszét. Szeretem látni, érezni, ahogyan egy srác elélvez és jó érzés nekem lenyelni a spermát.

Ezzel szemben, egy lánnyal sokkal lassabb, gyengédebb szoktam lenni. Nagyon szeretem, hogy amikor lánnyal szexelek, már messziről érezni a punci illatát és nem csupán közelről. A puncinak alapjáraton van egy kellemes, mámorító illata, ezt nem éreztem pénisz esetében. Nagyon szeretem a punci ízét és szerintem izgalmas, hogy minél jobban felizgul a lány, annál nedvesebb. Az orális szex kapcsán én azt érzem, itt gyengédebbnek kell lenni és számomra sokkal nehezebb egy csiklót kényeztetni, mint egy péniszt. Azt vettem észre, egy nőt nehezebb eljuttatni az orgazmusig, de cserébe sokkal erőteljesebben élik meg a dolgot a lányok. Az is jó érzés, amikor lassan tudsz ujjazni egy lányt. IMÁDOK csókolózni egy lánnyal rögtön miután kinyalta a puncimat, mert akkor érzem a szájában, csókolózás közben a saját puncim ízét, illatát. Szintén imádok csókolózni egy lánnyal, rögtön miután kinyaltam őt. Szeretem lenyalni egy lány ujját amivel megujjazott engem.

Összegzés: mindkettő nem esetében kellemes a szex, de számomra sokkal izgalmasabb élmény egy lánnyal szexelni. Azért vélekedek így, mert szerintem egy lány-lány szexben az illatoknak nagyon fontos szerep jut, a két lány illata egyszerre van jelen és végig érezni a levegőben a kellemes punci illatokat. Ti hogy vélekedtek, nektek fiúval vagy lánnyal jobb érzés a szex?

2019. szept. 1. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Én alapvetően heterónak tekintem magam, a fiúkhoz vonzódom. Lányok igazán nem mozgatják a fantáziám, ettől függetlenül persze megnézem a lányokat/nőket is. Szexuális élményem egy lánnyal volt és nem is tervezem hogy legyen mással. Ő a legjobb barátnőm, akivel évek alatt kerültünk egymáshoz olyan közel, hogy lekerüljön a bugyi is. Tehát sokkal inkább érzelmeken alapuló kapcsolat a miénk, mint sem egyszerű vágy ami csak úgy elkap és magával ragad. Ilyesmi csak fiúkkal fordulhat elő. A barátságunk a barátnőmmel a legjobb dolog az életünkben, eszerint is bánunk egymással, az ágyban is, azon kívül is.

A kérdés az, milyik a jobb? Egyik sem. Mert nem hasonlítható össze. Szükségem van fiúkra, mert csak nekik van az az alkatrészük ami után vágyakozom, és szükségem van a barátnőmre is, akinek finomabb a csókja mint bármelyik pasié.

21L

2019. szept. 1. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon szépen leírtad az érzésvilágokat! Én fiú vagyok és hetero, szóval lánnyal tartom egyáltalán jónak a szexet. Szerintem kevesen tudnak erre válaszolni megfelelő tapasztalattal. 20/F
2019. szept. 1. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Lány vagyok, és nekem egyértelműen lánnyal jobb.
2019. szept. 1. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem akarsz privit ugye? :(

:D

2019. szept. 1. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Nekem férfivel sokkal állatiasabb, ösztönösebb a a szexuális együttlét. Úgy érzem, mintha arra találták volna ki a testem, hogy egy férfivel egymáshoz érjünk. Imádom a férfiak erejét, hangját, testét... Nővel finomabb, gyengédebb, különlegesebb az élmény. De én majdnem teljesen hetero vagyok, szóval valószínűleg ez nagy szerepet játszik az érzéseimben.

21L

2019. szept. 1. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Csak ne én legyek az a fiú kérdező akivel megismerkedsz miután voltál már nővel!

F/41

2019. szept. 3. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lánynál az ajkak puhábbak, érzékiebbek, imádom, hogy teljesen kitudjuk egészíteni egymást akármilyen pózban vagyunk, fontos az előjáték, az érzékiség (de néha kell a vadulás is) és szeretem nyalni (az íze miatt is) és ha végén remeg, vagy berándulnak a lábai.

Férfival csak orálisan voltam még, általábban az ajkak erősebbek, nem feltétlenül fontos az előjáték csak az izgatás. Illatok-ízek itt is vannak, a csókolozás vadabb. És kellemes a pénisz lüktető érzése a szájban, főleg amikor elélvez szintén a szájban, mert azt nem lehet összehasonlítani semmivel.

F28

2019. okt. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!