Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok fiú jobban és szivesebben cumizik mint a lányok? Lányok képtelenek vagytok rendesen megtanulni, holott csak azt kéne csinálni amit mond az ember?
Hány férfi és hány nő alapján szűrted ezt le?
Talán, amibe nem tudok belekötni, hogy a férfiaknak van péniszük és tudják mi a jó nekik...
alapvetően baromság.
Ez nem minden lányra igaz.
Az h téged nem sz*ptak le szívesen azok a csajpk akikkel voltál, az nem jelenti azt h minden lány ilyen.
Én kifejezetten szeretem csinálni, és nem csak azért mert a pasi akarja hanem mert élvezem.
Nem kérek privit
L
3: lehet azért kókad le mert elélvezett :D
Nekem is mindig lekókad, mind1 hogyan, mire és mekkorát élveztem. Ritka az aki közvetlen ejakuláció után is merev marad.
Ez marhaság. Szerintem fiúban és lányban is vannak bénák, meg igazi művészek, akik imádják csinálni.
Max előnye egy fiúnak, hogy ő maga is pénisz tulajdonos, így hamarabb tudja mit hol és hogy jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!