Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a szemetekben többé nem igazi nő az aki volt már lányokkal is?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 13:56
12/20 A kérdező kommentje:
Az #1 #2 #5 #7 #8 válaszokat nagyon köszönöm, a többitől nem lettem okosabb. Nem kell oroszul írni, magyarul szeretnék a kérdésre rendes válaszokat, nem cinikus megjegyzéseket (de az angolt, németet, spanyolt és oroszt is megértem ha kell, csak válasz legyen)
Talán nem nagy kérés. Úgyhogy mégegszer szépen megkérlek, ne vitatkozz itt még 10 oldalon keresztül.
2019. aug. 22. 14:38
13/20 anonim válasza:
Okoska, ha nem provokálnád a népet, nem fenyegetőznél a szabályzattal, akkor talán nem kapnál troll válaszokat sem.
15/20 A kérdező kommentje:
Csakhogy a troll vàlaszok azelőtt jöttek hogy bármit is mondtam.
Kérlek szépen ne trollkodj te sem, válaszolj a kérdésre, vagy hagyd hogy mások válaszolhassanak.
Megértésedet köszönöm!
2019. aug. 22. 15:14
16/20 anonymousreview60 válasza:
Dehogynem. Még izgalmas is.
17/20 anonim válasza:
Ölni tudnék egy biszex lányért.
18/20 anonim válasza:
Kevésbé érdekes kik voltak az exei, inkább hogy mi mit tudunk nyújtani egymásnak. Semmi baj vele, végül is én is szeretem a puncit ! F
19/20 mikeXxX válasza:
Volt egy exem elmondása szerint nem volt biszex de egy részeg csaj buliban kinyalta egy lány és ennyi volt csak semmi több soha az életében és nem is akar mást ennek ellenére szerettem de nem azért mert egy esetleges hármast láttam a dologban csak maga miatt . 40f
20/20 anonim válasza:
Nekem semmi bajom azzal, ha egy nő a nőket is szereti. Örülnék, ha a feleségem ilyen lenne, és nem csak a lehetséges hármas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!