Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lettél biszex?
Par honapja jottem.Jol,orulok h mindket nem bejon,sokkal szinesebb lehet igy a szex.Igy szulettem,ez az oka.
Remelem ez nem megint egy yen szintfelmeresi kerdes,mert mostamaban elszaporodtak.
Én igaz, pánszexuális vagyok, de sokan a biszexekhez sorolnak. Ezért bocsánat.
Igazából. Úgy hogy elsőnek megtetszett egy srác. Akkor azt hittem igazából hogy biszex vagyok. Bár ez már akkorra rég tudatosult bennem. És igazából pár éve jöttem rá hogy engem maga az ember érdekel. És persze rájöttem hogy ez nem biszexség. Sokáig tanakodtam, mert nem értettem mi a külömbség a kettő közt. Mármint a pánszexualitás és biszexség közt. De idővel persze realizálódott. Meg segített nekem egy pánszexuális ember hogy mi a külömbség. És hogy milyen vagyok.
Ez az én kis sztorim fél percben.
20/F
#4, #5
A pánszex nemtől függetlenül csak az embert látja a másikban, és szexelne, vagy/és szexel is vele. A biszex látja a másikban a férfit, vagy a nőt, és a választása függ attól, hogy épp melyik nemre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!