Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szopás tapasztalatok? 21/F
Figyelt kérdés
Vagy 20 évig teljesen heterónak gondoltam magam de az utóbbi időkben egyre többet fantáziálok szopásról meg arról hogy passzív pozícióban vagyok, de még soha nem csináltam semmi hasonlót, és csak a szexuális oldal érdekel és csók/érzelmek ilyesmi férfiaktól még mindig taszít. Úgy tervezek hogy valami alkalmazáson vagy valahol keresek erre partnert és kipróbálom hogy megtudjam tényleg bejön e ez nekem vagy csak fura fantáziák. Jelenleg csak kíváncsi vagyok. :D Az érdekelne hogy más fiúknak (vagy akár lányoknak is)hogy ment és milyen volt az első szopás. Mire érdemes figyelni és készülni és van e valami tipp számomra.2019. aug. 9. 22:15
11/17 anonim válasza:
Nos én nagyon élveztem a folyamatot. Írkálnak itt,hogy azert jó mert örülneki a barátja meg a fene tudja mégmi.
Én annak örültem,hogy f4sz van a számban!
Mert 1éjszakás kaland volt.
Utána rettenetes bűntudat kb:2 hétig.
Ami akkor 2éjszakás kalandá bővült. És a bűntudat is megszünt.
Azota csak szeretek szopni.
12/17 K.L.Kiss válasza:
Az élmény jellege 80%-ban a partneren múlik. És azon, hogy mennyire frissen fürdött. Egy szopásra alkalms faroknak nincs szaga! Semmilyen sem. Ha van, akkor irány a fürdőszoba! Az ondó íze azonban sokféle lehet. Van majdnem ízetlen és van nagyon rossz ízű is.
13/17 anonim válasza:
punci imádó vagyok . de néha farkat szopok én is . van amikor szopatok. volt már hogy két farok előtt térdeltem
14/17 anonim válasza:
Sokkal könnyebb mélytorkozni egy igazit mint egy hasonló méretü műpéniszt.
15/17 K.L.Kiss válasza:
A legfontosabb tanácsom, hogy olyan körülmények között és olyan pasival, aki egészséges és frissen fürdött. Akkor friss illata van a farkának. És az nagyon fontos! A legfrissebb illatú farkuk leginkább a fiatal, frissen megfürdött fiúknak van.Ha teheted ilyet keress és élvezni fogod, mert ő is élvezni fogja.És a fő élvezet, amikor a szádban érzed az ő élvezetét.
16/17 anonim válasza:
kivács voltam nagyon.. kipróbáltam. imádják szopni a szép farkam. én is szeretem.. sőt próbálom elérni a számmal is.. esetleg egy nagyfarú pasi ??))))
17/17 anonim válasza:
izgalommal vártam az első alkalmat.. jó volt.. azóta ha van lehetőség .akkor szopok és szopatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!