Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex pasik nagy része...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex pasik nagy része miért passzív?

Figyelt kérdés

2019. aug. 8. 03:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Mivel gondolom az a rész az, amit nem tudnak megtapasztalni nővel, legalábbis én így vagyok vele. Egy nő nem kívánja meg a popsim, hiába mondja h amúgy atom fenekem van. Míg egy pasit ez begerjeszt, és én meg ettől gerjedek pont be
2019. aug. 8. 03:43
 2/15 anonim ***** válasza:
28%

A biszex pasik legtöbbje nem aktív, vagy passzív..

Nem.

A biszex pasik legtöbbje kamus, beszari, találkozni sosem akaró ,monitor előtt recskázó álomlovag.

És mindegy milyen feneke van, ha csak arra használja, hogy azon ulve írogasson és ígérgessen, aztán eltűnve, profilt és emailt törölve sunnyogjon.

2019. aug. 8. 06:36
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan uni vagyok, de a passzív oldal jobban érdekel, mert egy nő nem tudja azt adni, amit egy férfi adhat. FARKAT!
2019. aug. 8. 07:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Aktív vsgyok.
2019. aug. 8. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

én kicsit biszexnek érzem magam, de 90%ban nőkre gerjedek. Amikor bejön az a 10%, ott sem maga az, hogy egy pasi legyen a nő helyett, hanem az, hogy én legyek kicsit a másik oldalt. Én akarom magamba fogadni a másikat, én akarom a számmal kényeztetni, én akarom átélni azt amit a nő/alárendelt átél.

Szerintem a többség ilyen.

Vannak akik pedig a szép testekre, emberekre buknak, legyen fiú vagy lány, a lényeg, hogy ők megkapják ezeket a testeket/személyeket. Ők minden téren aktívak, de ők nem is a nagy monogámia hívei.

A monogámabb férfiak inkább passzív szerepben tűnnek fel.

2019. aug. 8. 08:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
* aktív vagyok. Még nagyon reggel van xD
2019. aug. 8. 08:59
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Én aktív vagyok. A dugást szeretem a legjobban srácokkal, mert a teherbe esés veszélye nélkül közvetlenül bele tudok élvezni a srácba a végén, ami nekem a legjobb érzés a szexben. (A legtöbb nő nem szed fogamzásgátlót.)

A szopásban amúgy benne vagyok kölcsönösen, ha a másik is akarja, de a fenekemhez ne nyúljon senki szexuális célzattal.

25/F

2019. aug. 8. 11:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7 es válaszoló van kedved ismerkedni privátban?
2019. aug. 8. 17:29
 9/15 pvbiZoli84 ***** válasza:
88%

Bi férfi vagyok. Az aktív oldal valóban azért vonz kevésbé, mert azt nőtől is megkapom, de a másik oldalt csak egy aktív férfi tudja megadni. Nagyon jó érzés szájjal kielégíteni egy méretes hímtagot, és/vagy magamba fogadni. Szeretjük a farkakat, és így tudjuk legjobban átadni magunkat neki.

35/f

2019. aug. 8. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Mert teljesen azonosulni tudok azzal a női szereppel amit én elvárok egy nőtől és legalább akkora orgazmusom van amikor dugnak,mint egy nőnek,talán nagyobb is. Ezt nővel lejetetlen elérni.
2019. aug. 9. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!