Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex pasik nagy része miért passzív?
A biszex pasik legtöbbje nem aktív, vagy passzív..
Nem.
A biszex pasik legtöbbje kamus, beszari, találkozni sosem akaró ,monitor előtt recskázó álomlovag.
És mindegy milyen feneke van, ha csak arra használja, hogy azon ulve írogasson és ígérgessen, aztán eltűnve, profilt és emailt törölve sunnyogjon.
én kicsit biszexnek érzem magam, de 90%ban nőkre gerjedek. Amikor bejön az a 10%, ott sem maga az, hogy egy pasi legyen a nő helyett, hanem az, hogy én legyek kicsit a másik oldalt. Én akarom magamba fogadni a másikat, én akarom a számmal kényeztetni, én akarom átélni azt amit a nő/alárendelt átél.
Szerintem a többség ilyen.
Vannak akik pedig a szép testekre, emberekre buknak, legyen fiú vagy lány, a lényeg, hogy ők megkapják ezeket a testeket/személyeket. Ők minden téren aktívak, de ők nem is a nagy monogámia hívei.
A monogámabb férfiak inkább passzív szerepben tűnnek fel.
Én aktív vagyok. A dugást szeretem a legjobban srácokkal, mert a teherbe esés veszélye nélkül közvetlenül bele tudok élvezni a srácba a végén, ami nekem a legjobb érzés a szexben. (A legtöbb nő nem szed fogamzásgátlót.)
A szopásban amúgy benne vagyok kölcsönösen, ha a másik is akarja, de a fenekemhez ne nyúljon senki szexuális célzattal.
25/F
Bi férfi vagyok. Az aktív oldal valóban azért vonz kevésbé, mert azt nőtől is megkapom, de a másik oldalt csak egy aktív férfi tudja megadni. Nagyon jó érzés szájjal kielégíteni egy méretes hímtagot, és/vagy magamba fogadni. Szeretjük a farkakat, és így tudjuk legjobban átadni magunkat neki.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!