Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel hogy biszex vagyok?
Nem tudom mit érzek,összevagyok zavarodva, bűntudathoz hasonló érzésem van. Ez az egész nagyon fura :/
F
Próbálj meg beszélgetni más biszex emberekkel! Én is nehezen tudtam feldolgozni, kellett vagy 3 év amíg teljesen rendbe tudtam tenni a vágyaimat, és megértettem hogy semmi baj nincs velem.
Talán először mentesítsd magad mások elvárásaitól. Apukád/anyukád homofób? Úgy érzed hogyha a haverok megtudnák akkor nem fogadnák el? Úgy érzed ha lenne barátnőd férfiatlannak tartana emiatt? Ezeket kell teljes mértékben a helyén kezelned, és megértened hogy azokra, akik emiatt másképp kezelned nincs szükséged, és egyébként sem olyan nagy dolog ez a bi hajlam, hogy emiatt elveszítsd bárki szeretetét/tiszteletét. Hajlamosak vagyunk rosszabbnak képzelni, eltúlozni mások reakcióját, és félni attól hogy mit szólnának, sokszor alaptalanul.
Akkor nagyobb a gáz ha a vallásodnak is köze van a dologhoz... az egy külön téma.
De egyébként úgy tudod legjobban feldolgozni ha őszinte vagy magadhoz, és hagyod hogy teljesen tudatosuljon benned az identitásod és minden vágyad.
19L
Szüleim nem élnek már sajnos.
De testvéreimnek sem tudom hogy mondjam el. Mert kérdezik hogy mikir lesz újra csajom. De most egy férfi íránt vannak vágyaim és fogalmam sincs mit tegyek
a baj az hogy tul nagy gondot csinálsz belöle.
Élvezd az életet ragadd meg minden pillanatát persze azért mértékkel.
az első alkamakkor amikor fiatalon fiuval voltam nekem is volt kis lelkiismeret furdalásom, de aztán rájöttem hogy tul jó fiuval lenni, ahhoz hogy kihagyjam, azóta egyet semhagytam ki. Feleségem szerintem sejti de már elég öregek vagyunk ahhoz hogy ne foglalkozzon vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!