Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Szexuálisan inkább a lányok vagy a fiúk vonazanak titeket? Igaz, ha lefekszek egy férfival, többé már nem fog kelleni a p. nci?
A női test viszi a prímet.. de a farok is jó buli :D
szóval nálam ez a helyzet.
A lányok vonzanak jobban. 5 éve próbáltam ki először sráccal és azóta is megmaradtak a nők. Kétszer annyi nővel voltam, mint fiúval. Kapcsolatra csak nőt tudok elképzelni, szerelmes csak nőbe tudok lenni, az utcán 99%-ban a nőket nézem meg és nővel akarok majd egyszer családot és gyerekeket.
A biszex dolog a nőknél lúzer srácoknak lehet veszélyes. Ezerszer nehezebb nőkkel ismerkedni, mint férfiakkal szexet összehozni (mármint a férfiak azon 90%-ának, akik nem született csajozómesterek).
Szóval az fordulhat elő, hogy valakinek egyáltalán nem jönnek a sikerek a nőknél, ezért csalódottságában a könnyebb utat választja és csak a férfiak felé fordul. Ezzel vigyázni kell, láttam már több ilyet is, hogy ahelyett hogy megtanult volna csajozni, inkább már csak srácokkal csinálta. De nem mert őket kívánta jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!