Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Teljes mértékben egyet értek az elöttem szólóval.
Amit hozzátennék, hogy amennyiben a fiús szex bejön neked, s igazán vágysz rá, akkor ajánlatos olyan partnerrel élned, aki ezt elfogadja és támogatja.
Nagyon szabad, felszabadult, és energikus életet lehet úgy élni, hogy egy ennyire erős és meghatározó vágyadat szabadon kiélheted.
Az csak hab a tortára, ha a párodat még izgatja is a dolog, persze bejön a képbe, hogy egy ilyen "megértő" lányka maga is előállhat kérésekkel, amit már neked kellene elfogadnod.
Az én házasságomban ilyen kérés-kérdés, hogy a feleségem néha másal is szeretkezhessen, s én néha szopathassak más férfiakat.
Álmom vágyam, (még csak kétszer jött össze), hogy akivel szeretkezik, az cummantson le engem szeretkezés után :)
Nem elég macsó az a csávó, aki nem csak nőket, de férfiakat is meghódít?😜
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!