Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy fiú biszexuális?
Figyelt kérdés
Én kb 85-90%-ban a lányokhoz vonzódom. szóval kb minden második lány és mellé kb 5 fiú összesen akiket szépnek tartok. Most ezt ne úgy értsétek hogy a hátatok mögöt férfiorgiákra járok. Nem csalnék meg senkit.2019. júl. 31. 16:15
2/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna :) Ha tényleg szeretnéd a csajt, és ő lenne annyira érett, hogy felfogja, akkor őt sem zavarná minden bizonnyal. Egy kicsit egyébként mindenki az. Nyugodj meg, attól mert nem mondja, a sulid legmenőbb sráca szintén megnéz ritkán a fiúkat is biztosan :D Ez normális dolog. Én teljesen hetero vagyok, mégis megnézek egy-két lányt ha szép. Ne aggódj miatta. Az intelligens lány nem csinál belőle nagy dolgot.
4/11 anonim válasza:
Én pán vagyok, engem nem zavarna
5/11 anonim válasza:
Undorítónak találom, és nem fogadnám a közeledését.
Ráadásul félnék, hogy miket szed össze, a homokozóban.
6/11 A kérdező kommentje:
na mondjuk azt nem értem hogy ez a kérdés miért ebben a kategóriában van amikor a tini párkapcsolatokban kérdeztem meg, vagy legalábbis ott akartam. na mindegy
2019. júl. 31. 16:53
8/11 anonim válasza:
Azért egy hetero kapcsolatban is rengeteg betegséget össze lehet szedni, nem kell ahhoz "homokozó". Plusz ott is kell védekezni, szóval azért ezt így nem lehet rájuk sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!