Minden csajnak máshogy néz ki a szüzhártyája? 16/L
szerintem többet tud fejben a szexről és védekezésről és saját testéről, mint itt némelyik 16 éves, aki már csinálja is !!!
Az, hogy lefotózta saját punciját az ő dolga, meg akarta vizsgálni közelebbről vagy mit tudom én , körbekérdezte rendesen a családot most akkor ott hogy is fér be majd a f.arka a pasinak, de megvan a magához való esze, de tény, hogy ami biológia az minden érdekli és állandóan erről olvas !:)
Ja, oké, amúgy 11évesen mit foglalkozik a szexel a húgod?:D
Korai még neki sztem, koraérett a mai fiatalság.
hm,emelt szintű bioszos suliba jár és elég sokat tanulnak már ott is a női/férfi nemről, ami meglepő volt számomra, mert mi nyolc év alatt szinte semmit nem tanultunk általánosban, a felvilágosító óra is mi volt, kiosztottak mindenkinek egy egy óvszert és még ha kérdeztünk zavarban voltak !XD
Az nem baj, ha érdeklik a dolgok a szex, sokat olvas róla! a fiúk nem érdeklik még egyáltalán, mert gyerekesek :Dés még ebben a korban amúgy is csak egymás piszkálása megy szerintem a fiúk és lányok közt , ha meg rib-anckodni akar, akkor beöntöm a punciját az biztos!XD
Aha, értem:D
Akkor vigyázz rá, nehogy elzülljön:)
én se tudtam hogy másxD
nekem amúgy az első..XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!