Minden csajnak máshogy néz ki a szüzhártyája? 16/L
2010. júl. 7. 15:26
1/20 anonim válasza:
Ez négy kép. A tied négyféleképp néz ki?
3/20 A kérdező kommentje:
a fenti sorban a 2.az enyem..marmint ugy nez ki mint a 2.kepen..a jobb feloli kepen..
2010. júl. 7. 15:39
4/20 anonim válasza:
De ha látod, hogy többféle van, akkor mi a kérdésed? :)
5/20 A kérdező kommentje:
en azthittem h egy mint egy es ugyanaz a punci xD
2010. júl. 7. 15:44
6/20 anonim válasza:
Azt se tudom,h hogy nézett ki az enyém :) !Érdekes,állsz a tükör előtt és egyszer csak bevillan,h vajon hogy nézhet ki a szűzhártyám!? :) :)
7/20 anonim válasza:
hát én is kíváncsi voltam rá, hogy hogy néz ki az enyém :D
vagyis hogy nézett ki , miért ebben mi a rossz, ha valakit érdekli saját teste ???
az, hogy minden csajnak máshogy néz ki , azért az így nem igaz szerintem, nem egyénre szabott ha erre gondolsz!
az enyém bal felső volt !:D
a hugom le is fényképezte a sajátját !:D
8/20 anonim válasza:
16:03 ha adok emilcímet elküldöd a képet? :)
10/20 anonim válasza:
Héééééééé, 16:06 osok !
a hugom fényképezte le a sajátját és még csak 11 éves,szóval még várjatok vagy 5 évet legalább !XD
az enyémről nem készült kép sajna :(
de a hugom ha megtalálja ezt a kérdést, amilyen lökött..bár ellenőrzöm ahogy tudom még lehet kaptok privátot :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!