Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom 19, én 17 és még...

A barátom 19, én 17 és még szűz, viszont ő nem az. Mért van az hogy mikor szeretkezésre kerülne a sor mindíg azt mondja hogy ő még nem akar? (2 éve járunk nagyjából)

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

kérdés: amikor azt mondja hagyjátok abba akkor feláll neki?

mert ha igen, akkor markold meg neki és folytasd kézzel...nem hiszem hogy ellen tud állni...

ha meg nem az már mesze gáz...de mondom, lehet h csak fél a vértőlXD te meg ugye szűz vagy

2010. júl. 8. 00:18
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
nagyjábol a válaszok 3/4edét elolvastam. nekem is az ugrott be elsőnek h meleg a srác, de ha te mondod akkor nincs így hiszek neked nem erőltetem ezt a választ. a másik dolog amit szeretnék kérdezni: pontosan meddig jutottatok el?tehát így mesztelenül láttad már?vagy ha pettingeltek akkor nem mondja azt h "ott ne" vagy vmi ilyeneket?nem viselkedik olyankor furcsán? tanácsom mindenképpen az h beszéld meg vele, mond el neki h nem bántásból kérdezed csak érdekel h miért van ez de nem akarod megbántani. majd írj mert kiváncsiak vagyunk a fejleményekre
2010. júl. 8. 15:02
 53/67 A kérdező kommentje:
láttam, már, el is jutottunk egy csomószor addig, hogy fölém fekszik és kezdené csak akkor mondja hogy inkább ne.
2010. júl. 8. 16:37
 54/67 anonim válasza:
100%
akkor legyél te(!) felül.. :D
2010. júl. 8. 16:57
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
igen ez is egy jó ötlet, hogy legyél te felül !!! :) hátha akkor már nem tud menekülni, de akkor meg milyen szex az olyan, ha meg kell erőszakolni a pasit :)???XD
2010. júl. 8. 18:26
 56/67 A kérdező kommentje:
igazából látszik rajta hogy ő akarja, meg fel is áll neki és már kezdené, mikor megáll... pedig nem is mondok neki semmi olyat amitől elmenne a kedve...
2010. júl. 8. 18:34
 57/67 anonim ***** válasza:

15:03mas vagyok:

igazából csak azt tudom javasolni hogy beszélj vele, erre kell vmilyen magyarázatnak lenni. nem ciki erről beszélni a pároddal:) próbálkozz meg vele hátha elmondja hogy ez miért van mert ez igen is egy nagyon fontos téma:) lehet h most még te is úgy vagy vele h oké ezvan vmit tenni kell,denem biztos h egy pár hónap mulva ez neked még tetszeni fog és azis lehet h szakításba torkollik rövid időn belül,szóval mindenképp beszélj vele:) majd írj h mit mondott:)sok sikert!!

18/L

2010. júl. 8. 18:35
 58/67 A kérdező kommentje:

hopp-hopp... nemtudom mi történt, de mikor már egy este alatt hatodszorra kérdeztem hogy mi a baja, azt mondta semmi és rámvetette magát...

köszi az eddigi válaszokat mindenkinek!

2010. júl. 9. 09:40
 59/67 anonim ***** válasza:

naaaa hát ennek igazán örülök:D és mit mondott mi volt a baj eddig?nem merte?

tényleg nagyon örülök neki:) (az előző voltam)

18/L

2010. júl. 9. 09:50
 60/67 A kérdező kommentje:

azt nem mondta el..

gondolom elege lett tegnap hogy nem hagytam tévézni, mert folyton beszéltem xP. de jó volt :)

köszi!:D

2010. júl. 9. 09:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!