A barátom 19, én 17 és még szűz, viszont ő nem az. Mért van az hogy mikor szeretkezésre kerülne a sor mindíg azt mondja hogy ő még nem akar? (2 éve járunk nagyjából)
kérdés: amikor azt mondja hagyjátok abba akkor feláll neki?
mert ha igen, akkor markold meg neki és folytasd kézzel...nem hiszem hogy ellen tud állni...
ha meg nem az már mesze gáz...de mondom, lehet h csak fél a vértőlXD te meg ugye szűz vagy
15:03mas vagyok:
igazából csak azt tudom javasolni hogy beszélj vele, erre kell vmilyen magyarázatnak lenni. nem ciki erről beszélni a pároddal:) próbálkozz meg vele hátha elmondja hogy ez miért van mert ez igen is egy nagyon fontos téma:) lehet h most még te is úgy vagy vele h oké ezvan vmit tenni kell,denem biztos h egy pár hónap mulva ez neked még tetszeni fog és azis lehet h szakításba torkollik rövid időn belül,szóval mindenképp beszélj vele:) majd írj h mit mondott:)sok sikert!!
18/L
hopp-hopp... nemtudom mi történt, de mikor már egy este alatt hatodszorra kérdeztem hogy mi a baja, azt mondta semmi és rámvetette magát...
köszi az eddigi válaszokat mindenkinek!
naaaa hát ennek igazán örülök:D és mit mondott mi volt a baj eddig?nem merte?
tényleg nagyon örülök neki:) (az előző voltam)
18/L
azt nem mondta el..
gondolom elege lett tegnap hogy nem hagytam tévézni, mert folyton beszéltem xP. de jó volt :)
köszi!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!