A barátom 19, én 17 és még szűz, viszont ő nem az. Mért van az hogy mikor szeretkezésre kerülne a sor mindíg azt mondja hogy ő még nem akar? (2 éve járunk nagyjából)
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:20
41/67 anonim válasza:
15:51: ne akard megmagyarázni, hogy a férfi és a nő ugyanúgy működik, mert ez nem igaz. Fizikailag is más, hormonálisan is más, lelkileg is más. És nem normális, ha egy tizenéves férfi nem kívánja a szexet. Én tizenévesen egy lyukas fát is megdugtam volna ha épp nem volt kivel szexelnem.
42/67 anonim válasza:
15:51 "miért nem lehet ezt megérteni?"
Nem tudnám pontosan megindokolni, de egyszerűen nem megy. Semmi empátiám hozzá hogy megértsek egy egészséges heteroszexuális 19 éves férfit aki nem akar szexelni.
Amiket itt említettek páran azokat el tudom fogadni, valami régi trauma miatt, vagy teljesítménykényszer, főleg ha csak mondta hogy már nem szűz. Ezek hihetőek. De hogy semmi ilyesmi, csak "nem áll még készen"?
Tényleg nem tudom megérteni. Bocs, de csak.
28/F
43/67 A kérdező kommentje:
ezért nem értem énsem... az összes pasi akivel eddig találkoztam, mind csak szexet akar... ő meg a másik véglet...
2010. júl. 7. 17:06
44/67 anonim válasza:
Én meg tudom érteni, mert én is voltam így, egyszerűen át kellett gondolnom az érzéseimet mert csak szerelemből akartam.
45/67 anonim válasza:
csatolj fel egy műbrokit és mingyá kiderül hogy hányadán álltok :):):)
46/67 A kérdező kommentje:
nem meleg... -.-
2010. júl. 7. 17:53
47/67 anonim válasza:
hogyha 2 éve együtt vannak, akkor valószinü, h az már szerelem... szerintem ülj le vele, és beszéljétek meg ezt az egészet... mi igy nem nagyon tudunk segiteni, ezt nektek kell megoldani...
49/67 A kérdező kommentje:
ja, vagy talán nem...
2010. júl. 7. 20:23
50/67 anonim válasza:
Legközelebb mikor azt mondja, hogy most hagyjuk abba, csináld tovább a dolgod. Mondd neki, hogy ne ellenkezzen, mert most meg fog történni! Ha mindig ráhagyod, sosem fog megtörténni! remélem sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!