Szerintetek Justin Bieber még szűz? XD
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 15:55
31/37 anonim válasza:
hat en is csaj vok de nm tom h nektek mi tetszik benne elege feminin kepe van.s szentem tuti h szuz
32/37 anonim válasza:
sztem mar rég molesztalt egy 8 éves kiscsajt, és másokat is...
33/37 anonim válasza:
ha hetero, még talán szűz, túl szerencsétlennek tűnik ahhoz, hogy berakja rendesen egy csajnak, ha meg meleg, akkor valamelyik new yorki megagigab*zi pedofil menedzsere már rég felavatta. ez a showbiznisz, fiúklányok:P
34/37 anonim válasza:
kb. kinéz 12-nek. szóval sztem igen, bár ki tudja? ha jól emlékszem idősebb nálam.
36/37 anonim válasza:
áá mekkora ez a kérdés :DD
hátnemtom.. XD eléggé elvan szállva magától és eléggé sok lány halna meg akár azért is h csak a szemébe nézzen.. Oo" nem értem az ilyen lányokat .. -.- hol maradnak azok a 16 (17?) éves fiuk akiknek jo a testük, kedvesek és férfi hangjuk van ?? :(( uramég, hova fajul ez a viláág
37/37 anonim válasza:
Hát attól függ, milyen értelemben. Mert lánnyal még nem volt, de 1-2 srácot már megdurranthatott hátulról esetleg. Persze azon kívül, hogy Usher hetente 2x megpakolja a pici lyukacskáját a bizonyos " ragadós fehér cuccal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!