Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek Justin Bieber még...

Szerintetek Justin Bieber még szűz? XD

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 15:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem széép és hangja is jóó, vagy télleg nem szimpi a sok fiúnak vagy féltékenyek hogy Justin aranyos^^ inkább 2.

hogy szűz vagy nem ? hát nem tudom :S sztem már neeem :)

2010. júl. 7. 00:15
 22/37 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem akarnék aranyos lenni.ch..
2010. júl. 7. 00:18
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Szűz...olyan arynos kis pofija van olyan kis ártatlan meg helyes..én nem nézném ki belőle...(L)
2010. aug. 18. 22:21
 24/37 anonim ***** válasza:
És mégis melyik fiúnak lenne ez szimpatikus???????? xDDDDDDDDDD omájgád
2010. aug. 18. 23:59
 25/37 anonim ***** válasza:

Igen, biztosan szűz, mert megfogadta, hogy a házasságig nem fekszik le senkivel...

Neki ez a téma szent...

2010. okt. 22. 17:21
 26/37 anonim ***** válasza:

Szerintem széép és hangja is jóó, vagy télleg nem szimpi a sok fiúnak vagy féltékenyek hogy Justin aranyos^^ inkább 2.

te se lehetsz több 12-nél kislányom. az a férfi, aki szép és aranyos akar lenni, azt úgy hívják, hogy B U Z I!!! Normális férfi erős, férfias és izmos akar lenni, nem egy ilyen lányhangú, 10 éves fejű kis ratyi takony.

Üdv.

2010. nov. 4. 12:26
 27/37 anonim válasza:
Nem értem lányok miért rajongtok annyira érte amikor egy csepp férfiasság sincs benne,nem értelek titeket :S.
2010. nov. 4. 13:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Fúúú én is hányok az olyan csajoktól akik összehugyozzák magukat amiatt a k öcsög kis b uzi miatt. Előszőr azt hittem, hogy kb 10 éves a kis retek, am meg ha bármeik ovist megkéred, ugyanígy tud énekelni. Nem is értem,hogy jöhetnek be valakinek az ilyen b uzis fiúk, mint bieber, vagy a TH.Bleeeeee

13/L

2010. nov. 4. 13:48
 29/37 anonim ***** válasza:
szűz. mert lehet h aranyos meg minden de azon kívül szar a barátnőjének kéne megvédenie őt. 1 lány nem feküdne le 1 ilyen majommal esetleg járnának
2010. nov. 4. 15:09
 30/37 anonim válasza:

tisztasággyűrű.... pff

a sztárok amúgy ugyanolyan emberek mint mi. de most komolyan. úgy értem hogy a kis Justin Bieber baráti társasága biztos teljesen más dolgokat tud róla elmondani mint mi, kívülállók.

(ja egyébként szakadtam egyet a kérdéseden xDDD ki talál ki ilyet?? :P)

dehát ez a "showbiznisz" vagyahogy a többiek hívják... hogy ettől vagy sztár. az teljesen mind1 h mindenki melegnek tartja, meg utáljátok, ettől még ő egy hatalmasnagy tinisztár. mert mindenki ismeri, hallgatjátok a zenjét, elmentek vele a koncertre, mert a csajotok is megy stb.

ja, és ezzel kár is foglalkozni h szűz-e. annyira semmit nem tudunk róla..

most nem önteltségből mondom de engem is annyian félreismernek. hogy én ilyen kiegyensúlyozott meg aranyos humoros természetű lány vagyok. ami tök jó, de belül (egyéb okok miatt) teljesen össze vagyok törve.

jó am ez hosszú lett meg nem is ez volt a kérdés. mind1 nekem ezt muszály volt:P

2010. nov. 4. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!