Vajon érdemes-e megtennem? (bővebben lent)
semmi gond nincs ezzel, sőt! =) én mindig is értékeltem az ilyen fiúkat, akiket nem érdekeltek a kalandozások, mert boldogok és elégedettek tudnak lenni egy nővel. ha szereted és nincsenek félrehúzó vágyaid akkor mért ne tennéd meg? =)
nagyon sok boldogságot!! ^^
Ez abszolúlt nem biztos,hogy válás lesz belőle.ha két ember szereti egymást,nem válnak el..Örülnék ha ilyen párom lenne,akinek én lettem volna az első és el akarna venni feleségül..persze nem elégedetlenkedek én is boldog kapcsolatban élek,már 2 éve,bár jóval fiatalabb vagyok,mint Te,de a párom veled egy idős.HAJRÁ!
18/L
Egy barátom hasonló cipőben járt, mint te. Ő 29 éves volt, a lány a második komoly kapcsolata volt, 5 évig jártak.. A lány házasodni akart, a srác kevésbé... Végülis a fiú elhatározta,hogy megkéri a lány kezét. Az eljegyzés előtt kiderült,hogy a nő már semleges irányába... (Feltételezem a pali érezte ezt, és ilyen kétségbeesett kapálózás volt az eljegyzés, mert ő is sokat panaszkodott a lányra....)
Csak akkor kérd meg, ha biztos vagy a dolgodban, de akkor mindenképpen.
Sok sikert! ;)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!