Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon érdemes-e megtennem?...

Vajon érdemes-e megtennem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok. 23 évesen vesztettem el egy olyan nővel, akivel azóta is együtt vagyok. Idáig csak vele feküdtem le, de már azon gondolkodtam, hogy feleségül veszem.
2010. júl. 1. 09:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy majd még élni szeretnél, akkor ne vedd el. De ha őszintén szereted és ő az, akivel le akarod élni az életed, akkor nyugodtan.
2010. júl. 1. 11:00
 12/18 anonim ***** válasza:

semmi gond nincs ezzel, sőt! =) én mindig is értékeltem az ilyen fiúkat, akiket nem érdekeltek a kalandozások, mert boldogok és elégedettek tudnak lenni egy nővel. ha szereted és nincsenek félrehúzó vágyaid akkor mért ne tennéd meg? =)

nagyon sok boldogságot!! ^^

2010. júl. 1. 11:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor most azt nem értem, hogy miért mondanak olyasmit nekem az ismerőseim, hogy ebből tutira válás lesz a vége?
2010. júl. 3. 09:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez abszolúlt nem biztos,hogy válás lesz belőle.ha két ember szereti egymást,nem válnak el..Örülnék ha ilyen párom lenne,akinek én lettem volna az első és el akarna venni feleségül..persze nem elégedetlenkedek én is boldog kapcsolatban élek,már 2 éve,bár jóval fiatalabb vagyok,mint Te,de a párom veled egy idős.HAJRÁ!

18/L

2010. júl. 3. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy barátom hasonló cipőben járt, mint te. Ő 29 éves volt, a lány a második komoly kapcsolata volt, 5 évig jártak.. A lány házasodni akart, a srác kevésbé... Végülis a fiú elhatározta,hogy megkéri a lány kezét. Az eljegyzés előtt kiderült,hogy a nő már semleges irányába... (Feltételezem a pali érezte ezt, és ilyen kétségbeesett kapálózás volt az eljegyzés, mert ő is sokat panaszkodott a lányra....)

Csak akkor kérd meg, ha biztos vagy a dolgodban, de akkor mindenképpen.

Sok sikert! ;)

20l

2010. júl. 3. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne mások esetéből indulj ki! Mik a te haverjaid, jósok, hogy megmondják, hogy tuti válás lesz? Ha nem érzed, hogy más csajra szükséged lenne, ha mindenben társ, és kielégíteni az igényeid, akkor dönts!
2010. júl. 4. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom erre mondani, hogy ha feltetted a kérdést, akkor nyilván bizonytalan vagy, tehát még nem jó ötlet elvenni. Majd akkor vedd el, ha 100%-ig biztos leszel benne, és nem kell idejönnöd kérdezgetni :) Esküdni csak úgy érdemes, ha teljesen biztos vagy benne, hogy vele akarod leélni az életedet.
2010. júl. 4. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az ismerőseim bizonytalanítottak el. Egyébként nagyon szeretjük egymást.
2010. júl. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!