Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Van egy srác aki...

Mit tegyek? Van egy srác aki nagyon szimpatikus nekem. És már találkoztunk párszor. Igazából nagyon közel lakik hozzám. Szinte már túl közel, hisz a szomszédom.

Figyelt kérdés
Még fiatal, de sajnos van egy élettársa és egy gyereke. A csaját nem szereti ezért már párszor megcsalta. Most velem szeretne kavarni. És azt mondta engem szeretne megtartani. Hogy nem csak egy éjszakára kellek neki, hanem akár járhatnánk is csak titokban. Igazából szeretne velem lefeküdni, de félek ha megteszem elhagy. Azt mondta nem fog, mert más ilyen lányt úgysem találna, de aggódok, főleg, hogy szűz vagyok. Vajon belevágjak? Nem akarom őt elveszíteni....és tudom, hogy nem helyes amit teszünk, de értsétek meg nekem ő az aki kell. Már nagyon sok ideje....csak sajnos baki csúszott be és lett egy gyereke...Mit csináljak? :'(
2010. jún. 28. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
jézusom, de buta vagy, atyaúristen
2010. jún. 28. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy kamu, vagy nagyon NAGYON hülye vagy.
2010. jún. 28. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha azt akarod, hogy alaposan kihasználjon vágj bele. Elég sz*r a dumája, méghogy járhatnátok titokban, meg más ilyen lányt úgysem találna...szánalmas vagy, ha egy ilyennek bedőlsz, már bocsika.
2010. jún. 29. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg át akar verni, elhagy tuti a szex után.Keress mást, rengeteg jó pasi van még a világon.Egyébként hány éves vagy?
2010. jún. 29. 13:27
 5/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? elég bután gondolkodsz. elsősorban a saját érdekeidet kellene nézned, vagyis azt, hogy neked mi a jó. nem hiszem, hogy egy lánynak egy olyan pasira lenne szüksége, akinek gyereke és élettársa van. már ne haragudj, de nem lenne helyes, buta vagy, ha belemész a "kalandba".
2010. jún. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!