Lányok! Volt-e dolgotok szűz fiúkkal?
Figyelt kérdés
Milyen volt és hány éves volt a srác?2010. jún. 27. 14:41
11/21 anonim válasza:
Volt egy szűz fiú,és hát a figyelmességen kívül más nem volt jó
12/21 anonim válasza:
nekem ahány pasim volt eddig mindegyik szűz volt, ebből kettővel feküdtem le, az egyik (az első volt nekem is) nem volt annyira gáz, amásik ő a motani párom, vele hiába az volt nem volt rossz sőttttt.... :) Amúgy egyik 18, másik 22
14/21 anonim válasza:
Igen, 26 éves volt és tök béna. :D De olyan édiii. És az a jó érzés, hogy csak benned volt eddíg és nem próbálta fel a fél várost. :D
21/L
15/21 anonim válasza:
Volt egyik 16 másik 18, a 16 éves nagyon béna.. nem annyira figyelmes amennyire kellett volna egy szűz lánnyal..vele vesztettem el. A 18 éves (azóta is együtt vagyunk) ő nagyon figyelmes volt és édes meg ügyes :D (és csak velük feküdtem le) 16/L
16/21 anonim válasza:
Volt, 16 éves volt, és figyelmes volt az tény,de elment 2perc alatt. Azóta én nem kezdek szűz pasival,nekem sokkal jobb volt azokkal akik tapasztaltak voltak.
17/21 anonim válasza:
Hát lehet h 26 évesen nem volt a helyzet magaslatán, de ez szerintem attól függ hogy van-e gyakorlatod és nem az életkortól, nem gondolod? Bár nem hiszem, hogy szoktál gondolkozni...
18/21 anonim válasza:
Én 18,ő 16! Szerelem volt,de kicsit bénus volt,szegénykém nem találta a bejáratot,bénázott,aztán sikerült neki.Nem bántom,de még nyalni sem tudott rendesen,őszintén megvallva soha nem mentem el vele,de nem is játszottam meg magam,mielőtt leoffoltok.Az az igazság,h nem is érdekelte őt,sajnos elég önző volt,ahhoz képest,h én voltam neki az első... Nem is tartott sokáig a dolog....
26/L
19/21 anonim válasza:
17/F nagyon jó volt 5x volt orgazmusa...(sokáig tartott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!