Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ne nézzetek hülyének, de...

Ne nézzetek hülyének, de válaszokat szeretnék!?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 15 éves vagyok és a pasim 18, már 5 hónapja együtt vagyunk és szeretnénk már pettingelni. Az a bibi, hogy én még szűz vagyok és nem tudom hogy kell, úgy hogy mindkettőnknek jó legyen! Kérlek titeket normálisan válaszoljatok. Köszönöm
2010. jún. 26. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előtem szólóval!

Én a barátommal 5 hónapja vagyok együtt én 15 éves vagyok ő 19 lesz és mi kb 4 és fél hónaposan keztünk el pettingelni énse tudtam h pontosan miaz meírtam a Googlébe és megtudtam a többit a barátomtól lestem el meg néha mondta h mimeg h hány méter :D

2010. jún. 27. 01:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Na ... 15 éves vagy, a barátod 18,gondolom a barátod már nem szűz... akkor ő biztos,hogy tudja,hogy mit kell tenni pettingnél,ha már ott jártok,akkor mondd el neki,hogy neked ez az első,hogy ne úgy bánjon veled,mint egy 20-on akárhány éves lánnyal,de gondolom,nem olyan lesz egy 15 évessel, mint (tegyük fel) egy 21 évessel.Pettingnél,ti döntitek el mit csináltok: szájjal kielégíted,vagy esetleg kézzel ahogy neked jobban esik és amit a barátod szeretne...:) Az ő feladata,ujjal kielégíteni, és szájjal,de előtte csókolózhattok,tapizhatjátok egymást,ami jólesik :) Ne aggódj!ha ez menni fog, én úgy gondolom,mind a kettőtöknek jó lesz :) Sok sikert!
2010. jún. 27. 12:40
 13/13 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem "töketlen" a barátja!! Tiszteli - ami sajnos ritka mostanában.... Mi, az a "tökös" pasi, aki 1 hét után lefekteti a 15 éves barátnőjét???

Amúgy petting során minden jön magától... Simogatjátok egymást, és lassan eljuttok odáig, hogy megérinti a cicidet.... Majd idő kérdése, s lejjebb.... Ne siessetek - ez a lényeg!!

Kellemes együttlétet!! :)

2010. jún. 27. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!