Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?
Figyelt kérdés
csajok hogy lehetne meg győznöm??? segítsetek légyszives2010. jún. 26. 01:58
11/20 A kérdező kommentje:
HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de eből se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
2010. jún. 26. 03:35
12/20 anonim válasza:
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem ő tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
13/20 anonim válasza:
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
14/20 anonim válasza:
ő fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenős agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
15/20 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, csak nem így működik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következő csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
16/20 anonim válasza:
semmit ne erőltess, egy lánynak fontos az első, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
17/20 anonim válasza:
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :))
18/20 anonim válasza:
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdődik!
2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idős lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
19/20 anonim válasza:
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy ő is el fogja hagyni emiatt...
sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prűdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
20/20 anonim válasza:
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!