A barátnőm még szűz, elsóre lehetneki orgazmusa? ,
Nekem nyolc éve történt és a mai napig tisztán emlékszem rá és örömmel gondolok rá vissza !Mindenképp megmarad az első a lányokban szerintem, ezért is nem mindegy kinek adják oda a szüzességüket , nekem ez a véleményem !
Sok előjáték, kellőképp izgasd fel és mindig kérdezd meg , kommunikálj vele végig mi jó és mi nem!
Hm, hát ezt az ujjal szakítsd át dolgot én meggondolnám, bár szerintem egyén függő, mivel nem tudhatod mennyire fog neki fájni és hogy tűri a fájdalmat !Lehet ha nagyon fáj neki, akkor már nem fogja után engedni a szexet ! Nekem fájt, mert nagyon izgultam, de addig a párom nem mozgott és én sem , amíg nem enyhült a fájdalom és utána is nagyon lassan kezdett el mozogni és pár perc után már élveztem nagyon és én el is élveztem !Csodás volt !!!:)az egész !
a fájdalomról meg annyit, ha gyengéd vagy,oda figyelsz és a csaj is imád és nagyon szeretné, fel van rá készülve akkor nem lesz gond !
Remélem tudtam segíteni !
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!