A barátnőm még szűz, elsóre lehetneki orgazmusa? ,
Figyelt kérdés
úgy tervezem hogy nagyon gyengéd, tapintatos leszek vele:Đ2010. jún. 26. 00:41
2/23 anonim válasza:
hát nem biztos,kevés lánynak van akkor,nekem se volt
4/23 A kérdező kommentje:
csajok nektek volt ???.....mit éreztetek a behatolásnál
kérdező
2010. jún. 26. 00:46
5/23 anonim válasza:
Lehet.
De pl nekem se volt. Egyedül 2 perc alatt elérem az orgazmust, párosban meg több, mint egy év kellett, mire szeretkeués közben is sikerült elélveznem.
6/23 anonim válasza:
Ja, a behatolás, az nagyon fájt. Mintha késsel akart volna belém jönni.
És nem attól lesz a lánynak orgazmusa. Keresd a csiklóját!
7/23 anonim válasza:
Nem csak csiklón keresztül lehet elélvezni, létezik hüvelyi orgazmus is ( uccsó)
Nekem nem fáj az első,inkább feszítő érzés volt...és énsem élveztem el az elsőnél.( 2.-nál igen )
8/23 A kérdező kommentje:
sok lányal voltam már de egyik sem volt még szűz, de őt nagyon szeretem és szeretném hogy ő neki is jó legyen
2010. jún. 26. 00:57
9/23 A kérdező kommentje:
atól félek hogy fájni fog az első neki és aztán nem akar majd sexelni
2010. jún. 26. 00:57
10/23 anonim válasza:
00:52-nek: a nők 90%-a nem képes hüvelyen át elélvezni (pl én sem), és akinek sikerül, annak is tanulni kell. Talán nem azzal kellene kezdeni egy szűz lánynál, hogy legyen szíves hüvelyi orgazmust produkálni, mert a pasija nem tudja, mi a csikló, hol van és mire való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!