Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nincs már kedvem a...

Miért nincs már kedvem a csajomhoz?

Figyelt kérdés

Nem engedte hogy elvegyem a szüzességét, csak 7hónap után, de nekem már elment tőle a kedvem, egyszerűen már nem kívánom. Miért lehet, ez? Talán már meguntam a várakozást?

17/srác

2010. jún. 23. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Jaja. Gondolom meguntál várni rá.
2010. jún. 23. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Mert átálltál a másik oldalra.
2010. jún. 23. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
meleg lettél, de ne keseredj el, "Rico, a pánszexuális" pont társat keres !
2010. jún. 23. 21:36
 4/11 anonim válasza:
71%
gondolod, ha lefeküdt volna veled első nap, most lenne kedved hozzá? de egyébként nem értem miért kell pont 7 hónapot várni :))?
2010. jún. 23. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
kiábrándultál belőle ez azért van.
2010. jún. 23. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
ha sokat voltatok együtt akkor megunhattad a csajt,vagy ha meg keveset akkor meg eltávolodtatok egymástól.......és ehhez nincs köze a nemi élethez!!!ha szereted akár éveket is várnál rá
2010. jún. 23. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Letelt a 7 hónap? Mert ha igen, és megtörtént az aktus, akkor szemétség lenne utána nemsokkal otthagynod. Ettől még persze megteheted...

Másrészt lehet, hogy túlságosan rágörcsöltél erre a támára. Akárhányszor ránézel csak ez jut eszedbe? Akkor nem csoda, hogy meguntad, hisz mindig csak ugyanannak a problémának látod a csajt, és bármit tesz, ennek rendeled alá. Ettől bárki megunná. Ha ilyesmi a problémád, és szeretnél ellene tenni, együttmaradni vele, akkor van rá megoldás: Minőségi időt kell együtt töltenetek. Randizzatok megint, legyetek figyelmesek a másik iránt, lepjétek meg egymás valami aprósággal. Érezzétek jól magatokat együtt, és ne csak a szexenörögjön az agyad, egyszerűen ne gondolj rá (tudom, rohadt egyszerű...).

Persze vele is kéne megbeszélned, de legelőször döntsd el, hogy mit akarsz. Ha szakítani, akkor tudjad, hogy miért, és annak is tudd az okát. Így ülj le beszélgetni a barátnőddel, de adj esélyt magatoknak, és ha jó ötlettel áll elő, akkor akár el is fogadhatod.

22F

Ha amit írtam nem fedi a szituációt, akkor írjál még pár sort, hátha tudom segíteni.

2010. jún. 23. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
7hónap hosszú, hosszú idő fallosszal rendelkező barátom:(
2010. jún. 23. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Szegény csaj.
2010. jún. 23. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Jaja,tudom miről beszélsz...énis valahogy így vagyok.Szerencsére neki nem feltűnő...bár mi még nem feküdtünkle...13 hónap O.o :DD

Amúgy nem is vészes...fallosszal rohangálni alapból szar,dugás nélkül élni méginkább.Ez van,el kell fogadni,mert ugye mi 'tekintettel' vagyunk a lányokra:DD

No mind1..részvétem tesa.(Y) f/16

2010. jún. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!