Miért nincs már kedvem a csajomhoz?
Nem engedte hogy elvegyem a szüzességét, csak 7hónap után, de nekem már elment tőle a kedvem, egyszerűen már nem kívánom. Miért lehet, ez? Talán már meguntam a várakozást?
17/srác
Letelt a 7 hónap? Mert ha igen, és megtörtént az aktus, akkor szemétség lenne utána nemsokkal otthagynod. Ettől még persze megteheted...
Másrészt lehet, hogy túlságosan rágörcsöltél erre a támára. Akárhányszor ránézel csak ez jut eszedbe? Akkor nem csoda, hogy meguntad, hisz mindig csak ugyanannak a problémának látod a csajt, és bármit tesz, ennek rendeled alá. Ettől bárki megunná. Ha ilyesmi a problémád, és szeretnél ellene tenni, együttmaradni vele, akkor van rá megoldás: Minőségi időt kell együtt töltenetek. Randizzatok megint, legyetek figyelmesek a másik iránt, lepjétek meg egymás valami aprósággal. Érezzétek jól magatokat együtt, és ne csak a szexenörögjön az agyad, egyszerűen ne gondolj rá (tudom, rohadt egyszerű...).
Persze vele is kéne megbeszélned, de legelőször döntsd el, hogy mit akarsz. Ha szakítani, akkor tudjad, hogy miért, és annak is tudd az okát. Így ülj le beszélgetni a barátnőddel, de adj esélyt magatoknak, és ha jó ötlettel áll elő, akkor akár el is fogadhatod.
22F
Ha amit írtam nem fedi a szituációt, akkor írjál még pár sort, hátha tudom segíteni.
Jaja,tudom miről beszélsz...énis valahogy így vagyok.Szerencsére neki nem feltűnő...bár mi még nem feküdtünkle...13 hónap O.o :DD
Amúgy nem is vészes...fallosszal rohangálni alapból szar,dugás nélkül élni méginkább.Ez van,el kell fogadni,mert ugye mi 'tekintettel' vagyunk a lányokra:DD
No mind1..részvétem tesa.(Y) f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!