Velem van a baj? Nemrég vesztettem el a szüzességem és már a harmadik alkalom is megvolt, de nemérzem hogy jó lenne sem semmi, nem tudok elmenni.
Egyszerűen olyan mintha meg sem történt volna, barátom eltud menni de én nem, pózt is váltottunk hogy hátha úgy de sehogyse. Mi lehet az oka? . Vagy ez még normális a harmadiknál? 17/L
normális válaszokat légyszii...
De egyáltalán nem is jó a szex, vagy "csak" nem tudsz elmenni? Mert szerintem a kettő nem ugyanaz. Attól még érezheted, hogy mi történt, hogy nem élvezel el...
Én 17,5 évesen feküdtem le a barátommal, az első elején fájt csak, utána már nagyon élveztem, viszont MÁSFÉL ÉV alatt azóta sem volt SOHA orgazmusom közben. Ettől függetlenül magát az együttlétet nagyon- nagyon élvezem, mi vagy 50féle pózban csináltuk már, és egy- egy alkalommal is 3-4 pózban. Tudom, hogy tanulható a hüvelyi orgazmus (minden nő képes rá!), így most a Kegel- gyakorlatokkal próbálkozom...
Ha ujjazással képes vagy a hüvelyi orgazmusra, akkor együtt csak gyakorlás kérdése.
Ha csak az orgazmushiány az oka annak, hogy nem érzed jónak az együttléteket, akkor magadban kéne változtatni egy kicsit a felfogásodon- a szeretkezés nemcsak az orgazmusról szól...
Ha pedig nem az orgazmushiány miatt, hanem amúgy sem jó, akkor próbáljatok hosszabb előjátékot, izgulj fel annyira, hogy már ne bírd ki, hogy ne ugorj rá, és próbáljátok minél hosszabbra nyújtani az együttlétet, és olyan pózban csinálni, hogy Neked is jó legyen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!