Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mielőtt elvetted a barátnőd...

Mielőtt elvetted a barátnőd szüzességét megujjaztad?

Figyelt kérdés
Átszakitottad előtte a szűzhártyáját az ujjaddal, vagy csak nyalakadosá volt?
2010. jún. 20. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

háhááá:DDD

Idiótaság,amit mondasz,de hogy most így belegondolok..nem volt rá alkalmam :/ :DDDD

f/16

2010. jún. 21. 00:34
 12/16 anonim válasza:

van meg ilyen idiota kerdes?

ha megakarod konyiteni a dolgotokat akkor meg szep, hogy rendesen ellazitod a csajt.

2010. jún. 22. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én barátom már az 1-2. hónaptól ujjazott, de nem tudok róla hogy átszakította volna a szűzhártyámat...szóval nem hiszem.:D Most leszünk fél éve együtt, akkor tervezzük a nagy eseményt.:) Állítólag így (hogy sokat ujjazott) nem fog annyira fájni mert kicsit kitágultam... és ezt észre is vettem.:D
2010. jún. 25. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ujjadtól nem valószínű, hogy átszakad a szűzhártáyja... Gondolj bele, egy tampon is felfér ott, és az sem szakítja át (általában). Persze ha direkt azért csinálod, hogy elszakítsd... De szerintem nem éri meg. Engem is megujjazott párszor a barátom az aktus előtt, de mivel nem volt hüveliy orgazmusom, inkább csak nyalakodott. És így bár eléggé fájt amikor először mást dugott be, mégis életem egyik legcsodálatosabb élményeként maadt meg bennem az első együttlétünk. 19/L
2010. jún. 25. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsó, bocs, de hülyeség amit írtál. az ujjazással lazán átszakíthatja a szűzhártyát, sőt, a tampon is átszakíthatja, éééés még a sportolástól is átszakadhat, de attól még szűz marad az illető. csak a szűzhártya szakad át.
2010. jún. 25. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy nem szakíthatja át... Tudom, hogy még sporttól is ugyanúgy átszakadhat, és én sem a szűzhártya ilyesfajta átszakítását tartom a szüzesség elvesztésének. De ettől még úgy vélem, hogy a LEGTÖBB ESETBEN (= nem mindig) a szűzhártya elég rugalmas ahhoz, hogy egy ujjal történő ujjazástól ne szakadjon át.
2010. jún. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!