Tegnap lefeküdtem a barátommal, volt koton de leesett és nemtudjuk mikor. Nem ment el. Ma reggel barnás, narancssárgás folyásom volt. és a ciklusom 13. napján voltam tegnap. Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 12:02
42/55 anonim válasza:
akkora parasztok vagytok..nem értem miért kell csesztetni szegény csajt...ha veletek történne ilyen akkor nem tudom, h nektek hogy esne, ha ilyen válaszokat kapnátok.....
43/55 stalone válasza:
hülyeség nem vagy terhes azért annyira nem jön könnyen a gyerek.. a legtöbben itt csak oltogatnak, intézd ami kell 72 ora tabi stb de azért nem kell tul parázni
44/55 anonim válasza:
Azért kell cseszegetni mert nem tud normálisan védekezni, akkor meg miért szexel?Aki felelőtlen az ne szexeljen, vagy vállalja a következményeit!
45/55 anonim válasza:
15:55!
elmondanád hogy kell normálisan védekezni(gumival)?
felhúzta a gumit!leesett!mit kellett volna csinálnia?körbe kötni?vagy mire gondolsz a normális alatt??pfff....!bunkó vagy!nagyon!
46/55 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat(L):)
2010. jún. 24. 11:20
47/55 anonim válasza:
Te jo idi.ta buta pi..a lehet.HA NEM MENT EL ,HOGY LEHETNÉL TERHES????????????????????????????????????????????????????????????????????
49/55 stalone válasza:
hát nem igen lehet ne okoskodj
50/55 stalone válasza:
vagyis nem feltétlenül lesz attol terhes, hogy szexel lecsuszott gumivalés nem megy el a csávoja ez tévhit kishaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!