Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensim 6 napja késik, ma...

Mensim 6 napja késik, ma reggel ilyen picit narancssárgás folyásos foltot vettem észre a fehérneműmön, amit nem tudok hova tenni. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Párommal nagyon szeretnénk már babát, voltunk is együtt szinte egész hónapban.Ingerült vagyok, fáj a fejem, morgok mindenért, kötözködök, szúrkálaz alhasam.

Ez lenne a mensim, vagy végre megtörtént a csoda?

A késés napján csináltam tesztet,de begatív lett.

Mit gondoltok? Írjatok kérlek :)

2008. febr. 13. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy babás vagy, szerintem tesztelj újra pár nap múlva, ha nem jön meg.
2008. febr. 13. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia,köszi a választ, hidd el én is ezt szeretném a legjobban, csak nem merek már reménykedni sem sajnos, pedig nem régóta próbálkozunk.

Ha holnap reggeliből csinálok az már 1 hetes késés, akkor már kimutatja?

2008. febr. 13. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 5 nappal a megnemjott mensi tan kimutatta a babat.Szeritnem holnap mar kimutatja a teszt h babas vagy.

Nagyon drukkolok,h babas legyel

10 hetes kismama

2008. febr. 13. 08:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, már ránk férne a babóca!
2008. febr. 13. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia , nyugodj meg, kimaradt mensim elso napján én is csináltam tesztet és neg. lett, majd csináltam másnap, nagyon halvány csíkocska jelent meg ezért ma csináltam újat, én sem akartam elhinne de ott a második csíkocska, két tesztem lett pozitív, nincs semmi veszve csinálj másikat, amíg nem jon meg-lehet jó jel...írd meg mi volt, szorítok...
2008. febr. 13. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt narancssárgás folyásom egyik reggelre, de utána többször nem. Egy kis ideig azt hittem, hogy csak rosszul látok, mert ilyennel még nem találkoztam:) Akkor már tudtam, hogy babát várok, kb. a 6. hét végén történt. Most vagyok 21 hetes! Drukkolok!
2008. febr. 13. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:

KÖSZI KÖSZI KÖSZI most nagyon boldog vagyok és holnap reggel csinálok egy tesztet is.

És akkor lehet, hogy ez lesz életem egyik legszebb Valentin-reggele ugye?

NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK, MAJD IDEÍROM AZ EREDMÉNYT!

2008. febr. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!