Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a szülöknél a szex miért...

Ha a szülöknél a szex miért jelenti azonnal a terhességet?

Figyelt kérdés
pl: a szülök mindig azt mondják, h ne feküdj le senkivel mert terhes leszel, meg ha le is akarsz valakivel feküdni akkor azt mondják, h ők nem akarnak még nagymamák lenni..ez miért van???
2010. jún. 19. 20:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le 14 évesen..csak nálam ez alap h tom h hogyan védekezzek
2010. jún. 19. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert sajnos az esetek 60%-ában ez terhességet jelent.
2010. jún. 19. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
hát akkor az ismerőseidnek normális szülei vannak. igenis beszéljen erről a gyerekkel, ne pedig abban az álomban ringassa magát, hogy a lánya 16 évesen is csak barbiezik, és azt sem tudja, és még a szex gondolata sem foglalkoztatja.
2010. jún. 19. 20:15
 14/19 A kérdező kommentje:
20:14 ha nem tudsz normálisat írni akk inkább ne írj köszi
2010. jún. 19. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
20:14 vagyok. Figyelj, MINDEN 14 éves lány azt hiszi, hogy tudja hogyan kell védekezni. Aztán idejönnek azzal, hogy "jaj terhes vagyok-e, mert lesz*ptam a barátomat". OMG, 14 évesen még bőven felesleges szexelni, és igen, a szülők is így gondolják. De mivel nincsenek a lányukkal egész nap, nem tehetnek mást, mint midig figyelmeztetik őt. Ha a tiniabortuszok számát nézzük, akkor ez nem sokat ér. Örülök ha te ilyen felvilágosult vagy, nyilván mindent tudsz a szexről és a védekezésről, de akkor te vagy az üdítő kivétel.
2010. jún. 19. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
2010. jún. 19. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Én mint anyuka válaszolok. Nálunk nem ilyen a helyzet. 2 lányom van, mindenről őszintén beszélünk, nem volt semmi tabu téma. Úgy érzem, tisztességesen felvilágosítottam őket, és bármi gond, kérdés adódik, nyugodtan kérdezhetnek bármiről. 16 és 20 évesek, de ilyesmi nálunk soha nem hangzott el. Valóban mindketten tudják, mivel jár a szex, hogy a gyereket nem a gólya hozza, és még a kisebbik is azt mondja, hülye az a lány, aki óvszer nélkül kettyint.

Viszont, mint az egyik válaszoló írta, sok szülőnek ciki erről beszélni. Sok lány meg ki van akadva, ha a szülő beszélne erről a témáról. Mert ők "mindent" tudnak, aztán kiderül, hogy semmit. Pedig ma már sokkal nyíltabban lehet beszélni mindenről, nem úgy, mint 30-40 éve. A barátnőm felvilágosítását az édesanyja annyival letudta, hogy mikor szegénynek először megjött, azt sem tudta mi az, megijedt, és anyukájának annyi volt a reakciója: na ezután bármikor teherbe eshetsz. Még jó, hogy a bátyja jóval idősebb volt, és így a sógornője világosította fel, hogy mi történik vele, és mit is mondott az anyja.

2010. jún. 19. 20:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem van egykét ismerösöm akik már nem egyszer szexeltek valakivel, pl buliba vagy egy pár honapos kapcsolaton belül, és az a poén hogy én magyaráztam el nekik miaz az elöváladék, sokan ugy vágnak bele a szexelésbe hogy téleg nem tudják hogyan kel védekezni és azthiszik a megszakitásos modszerel nem eshet teherbe... hát akor megérdemli a terheséget

16L

2010. jún. 19. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem akarnak unokát.. ×D
2010. jún. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!