Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha átszakad a szűzhártyám és...

Ha átszakad a szűzhártyám és rendesen kitágítom magam akkor is észre veszi a pasim hogy ő az első?

Figyelt kérdés

léci válaszoljatok.

ám a szűzhártyám már átszakadt tampontól

2008. nov. 1. 15:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Észre fogja venni, hogy szűz vagy. Szerintem.

Ennyire hülye kérdést. Én nem értem, most te szenvedni akarsz az első alkalommal. Sokaknak még akkor is fáj, ha a férfi gyengéd, és odafigyel. Szerinted neked milyen lesz, ha egy nem értelmes (hát nagy szerelem lehet) pasi durr belédvágja?

Gondolkodj már egy kicsit. És ha egyszer megkérdezi majd a lányod, hogy anyu milyen volt az első éjszaka, mit fogsz neki válaszolni?

Ez egy buta kérdés. Már ne is haragudj.

2008. nov. 1. 18:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen..A szűzesség ma már ciki ilyen fiatalon??Én büszke vagyok magamra h csak két fiúval voltam együtt és mind a kettővel régóta együtt voltam ill még vagyok!Sokkal többre értékelnek ha még érintetlen vagy ill nem vagy ideiglenes parkoló pár srácnak!..a stilusodért:Ó hogy a devla neveljen meg..:D
2008. nov. 1. 18:38
 23/33 anonim válasza:
88%
NAgyon buta vagy erre kár is reagálni!!!!
2008. nov. 1. 19:36
 24/33 anonim ***** válasza:
78%
Háááááát bazzeg ekkora id_óta looser csajt mint te! Tudod mit kisanyám? Fogj egy sörös üveget és dugd fel magadnak, de a vastagabbik felénél kezd! Úgy garantált a siker és 100%, h a pasi nem fogja észrevenni h szűz vagy!! És szüzen biztos nem lehetsz profi, mert a nézésedből a reakciódból SIMÁN!!! érted dicsak? SIMÁN!! levágják h egy kis ártatlan szűzqrva vagy!! Ennyit rólad te béna
2008. nov. 1. 20:03
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ti meg miért hagyjátok magatokat felidegesíteni? Mért kapjátok fel a vizet az ő hülyesége miatt? Ne hagyjátok magatokat, mert csak mérgezitek magatokat. Nyugalom, csaknem ilyen minden fiatal lány. Majd mi jól fogjuk nevelni gyerekeinket.

Figyelj kislány, kulturálódnod, művelődnöd és civilizálódnod kéne még egy kicsit... egy kicsit nagyon. Ezzel csak a rosszat csinálod magadnak. Nézd meg hogy reagálnak itt az emberek. Változtatnod kell a személyiségeden, mert ezzel nem jutsz majd sokra a való életben se.

Miért akarod, hogy ne tudja, hogy szűz vagy? A divat miatt, a kortársnyomás miatt? Ne hagyd, hogy a divat irányítson téged!

2008. nov. 1. 22:26
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: a 'csak' és a 'nem' szavak külön akarnak lenni. Tehát: csak nem ilyen minden lány.
2008. nov. 1. 22:27
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

Bocsi ha ezt már írta valaki,de nem olvastam el az összes választ.Hány éves vagy kiscsaj 10-11?:)

Mivel látszik,hogy nem vagy egyéb mint egy kis c!gány,annyit mondom neked..Járj iskolába ahelyett,hogy uborkáért mennél a boltba;)

De azt tudd..Am csaj vagyok,de ha pali lennék,és egy csaj összehazudná nekem h nem szűz,közben meg az,egy életre elásná magát a szememben.De ha neked az mind megéri dugd fel magadnak az uborkát.Arra meg kíváncsi lennék,hogy szűzen,hogy lehetsz tapasztalt?És honnan veszed,hogy a tampont átszakította a szűzhártyád?Mert volt rajta vér?Bioszon nem voltál bent?A vér attól volt hogy megjött:D

Ja bocs romáknál nemszokás iskolába járni.Le lehet pontozni,nade erre a kérdésre mégis mit lehet írni?:)

Úgyhogy "moree járjááá el íískolábááá oszt járjáá béé bioszrááá"

Am drágám nem csoda,hogy egy hogyan is fogalmaztad?Nem túl értelmes?Pasi fekszik csak le veled;)

Evvel a gondolkodással,értelmes palit nem is fogsz találni.Na üdv kis tapasztaltam:DD

/Pici cutte/

2008. nov. 1. 23:48
 28/33 anonim válasza:
100%
Isten ments hogy szexelj, inkább az uborkával csináld, az legalább nem tud felcsinálni, és nem lesz 15 purgyéd te szerencsétlen. És legalább kevésbé szaporodik a fajtád.
2008. nov. 2. 10:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan eszetlen és tapasztalatlan, mint Te, akkor lehetséges, hogy nem veszi észre.
2008. nov. 2. 13:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg, nem vagy normális. Nem tudom miben lehetnél profi, ha még szűz vagy. Tudod mit, dugj fel egy pezsgős üveget, akkor tuti nem leszel már szűz. Mennyi buta gyerek van!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 3. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!