Ez hihetetlen...:Snemrég vagyok az oldalon "ismerős" de azóta egy csomó ilyet olvastam...:Sés hihetetlen...16 éves vagyok és már nem szűz..de nem divatbol vesztettem el hanem sokáig együttvoltam a barátommal és nagyon szerttük egymást és felkészültem rá és szerettem volna mert vágytam rá és nagyon jó volt,h ő vette el!És tényleg örült neki,h meg adtam neki ezt a lehetőséget.Még most is együttvagyunk!
Én sem tudom hány éves vagy de épp ezért mert én is fiatal vagyok csak azt tudom neked mondani,h ne legyél buta!És ne egy uborkát válassz magadnak...:S
2008. nov. 1. 16:56
12/33 anonim válasza:
Szerintem sem szakadt át tampontól és ha azt mondod a barátodnak,h már nem vagy szűz( közben meg igen) és esetleg nagyon fog fájni az elég ciki lesz...!!
2008. nov. 1. 16:59
13/33 anonim válasza:
Neked előbb fel kellene nőnöd, elolvasgatni egykét könyvet, utána mehet a szex. A szádra pedig vigyázz, mert a végén stílusts.
2008. nov. 1. 17:00
14/33 anonim válasza:
Szerintem kár szólni a stílusáért, mert jónéhány szavából kiderül miféle. Magyar ember megérzi. Pontozz le, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én ebben az esetben nem vagyok hajlandó tanácsot adni. Legegyszerűbb, ha egyáltalán nem is csinálod. Mindenkinek az lesz a legjobb.
2008. nov. 1. 17:08
15/33 anonim válasza:
Tegyük fel hogy nem veszi észre. De akkor nem is fog tekintettel lenni arra, hogy szűz vagy. Magyarul nem lesz olyan gyengéd, illetve nem biztos hogy megérti, ha esetleg a fájdalom miatt abba kell hagynotok. Köztudott, a szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi. Szerintem azért fog fájni, mert a barátod (ha nem jön rá hogy szűz vagy...) durr bele, törődni sem fog azzal, hogy neked fáj-e vagy sem.
2008. nov. 1. 17:12
16/33 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire buta? Én csak 17 vagyok, nem szűz, de én is félév után feküdtem le a fiúval és szerettük egymást. Mégis miért feküdnél le egy olyan emberrel akit annyira se tisztelsz, hogy normál módon megszólalj róla, a szerelem már luxus Nálad? :S Ha Te egy uborkával szeretnél együtt lenni, nyugodtan,de az utolsó válaszolóval egyetértek, akkor egyátalán nem lesz gyengéd az a fiú Veled és csak elmegy a kedved az egésztől, de tudod mit? Meg is érdemled, ha ennyire buta vagy. Utolsó előtti válaszolónak, tényleg látszik miféle ;)
2008. nov. 1. 17:20
17/33 anonim válasza:
Konkrét választ akarsz? Hát tessék:
Igen észre fogja venni, mert sikítani fogsz a fájdalomtól...
és bocs a feltételezésért, de nem tudom belekalkulálni azt, hogy te profi vagy!
2008. nov. 1. 17:27
18/33 anonim válasza:
Áruld már el légyszi mit értesz az alatt, hogy kitágítod magad?
Erre a PROFI technikára én még nem jöttem rá, hogy szex előtt ezt hogy lehet megcsinálni?
2008. nov. 1. 17:29
19/33 anonim válasza:
Miben vagy profi?
2008. nov. 1. 17:41
20/33 anonim válasza:
XD.... A legjobb hely, ahol tanácsot kaphatsz: Uborkafalva
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!