Végre barátnő. Okos, szerény, aranyos, csak szűz vagyok, de ő nem . HELP?
ő 24/l
én20/F
nagyon jól összejöttünk, én is szeretem, ő is engem.
sajnos még szűz vagyok, melyik lenne a jobb , hogyha elmondanám szeretkezés előtt vagy titkoljam el, és majd kiderül ?
19:12
Senki nem kamuzott. Aki ezt lehetetlennek tartja, annak vagy nem volt még a tízpercesekenél hosszabb dugása, vagy egyszerűen idióta. Nem tudnád magadról elképzelni ugyan ezt? Ezért tartod lehetetlennek? Kicsit több önbizalom, és még talán csajod is lesz, akivel kísérletezhetsz.
MOND EL NEKI !!!!!!
én voltam már ugyanilyen helyzetben , mint te ! vagyis a párom szűz volt , nekem pedig volt előtte egy kapcsolatom két évig, nem voltam már szűz és nekem akkor mondta el amikor nem szűz, mielőtt betette ! Akkor persze nem ezzel foglalkoztam, mert élveztem a dolgokat semmi probléma nem volt, nem kellett nekem irányítani stb, csodás volt , azóta már......jóval túl van az elsőn :D
de nekem kicsit , sőt nagyon is rosszul esett , hogy nem mondta el, semmin nem változtatott volna, nem dobom azért, sőt , örültem volna még jobban, mint most, hogy nem kefélte előttem végig a fél várost !!!!
Mond el neki , nem szégyen az egyáltalán !
19/L
Hát... Doktor House szerint a jó kapcsolat a hazugságon alapul. Szerintem meg egy f*sz vagy. Mert már a kapcsolat elején hazugságon jár az agyad. Akkor mi lesz később?
Amúgy meg mit kell szégyellni azon, hogy szűz vagy? Miért nem lehet ezt korrekten, egyenes háttal felvállalni? És miért nem lehet korrekten, egyenes háttal, őszintén megbeszélni a pároddal, akiben elvileg bízol, mert elvileg szereted? Dobálóznak az emberek állandóan az őszinteség, meg bizalom, meg hasonló szavakkal, mégis, mikor odakerülnek, mintha hirtelen nem is lenne annyira fontos. Mert gyáva sz*r alak, aki inkább hazudna, mert az kényelmesebb. Szóval, mi is lenne, ha elmondanád neki, hogy szűz vagy? Meg, hogy kicsit aggódsz, hogy esetleg hamar elsülsz (állítólag ez tényleg így van, és akkor?)? Ha szeret, azt mondja, jó rendben, és akkor oda fog figyelni rád, segíteni fog. Ha meg ezért elhagy, vagy kinevet, kigúnyol vagy egyéb negatív dolog, akkor meg nem is szeret igazán, szóval még nyersz is vele, hogy az elején kiderült. Egyébként nem értem. A mérleg egyik oldalán ott a biztos, hogy tényleg szeret (vagy nem), a másikban meg ott a bizonytalanság, hogy vajon mit szólna hozzá?! Kinevetne? Elhagyna? Vagy elfogadná? Az emberek általában mindig a bizonytalant választják. De miért???
(Csak költői kérdés volt!)
FS
24/F/szűz
nem kell hallgatni az idejáró szűzhegyekre, feministákra.
Ne mond el, mert rajtad kívül ezer pasija lehetne aki jól meg tudja dugni. Elég ha akkor mondod el, ahogy betetted neki...aztán kész.
És bizonyára a csaj tök hülye, és nem jön rá, hogy kezdő...
Imádom az ilyen elmeroggyant válaszokat... :-)))
FS
24/F
11:53 a csaj szereti ezt a fiút azért van vele és nem azért , hogy jól megdugja !!!
ha elmondja előtte akkor még választhat a lány , hogy akar e egy szűz pasival együtt lenni vagy sem, de ha szereti ez nem akadály ? vagy te mindig lepedőakrobata voltál ?
apám, azért elítélni vkit, mert szűz !
11:53, gratulálok, hogy Neked ilyen nők jutottak.
Kérdező, monnd el neki, bizonyára nem hiába van Veled :) Nekem borzasztóan rosszul esne, ha nem mondaná el hasonló esetben...
19:57
Mielőtt ilyeneket magyarázol , hogy "majd esetleg találok nőt meg egyebek".Nős vagyok ,gyerekem is van ,és képezeld el én nem birom 4-5 órán át ,csupán 2 órát bírok.Te meg hazudozol ,hogy beteszed és 5 óráig tolod,ugyan márXD.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!